Bertho Eckhardt kandidaat voorzitter KNV Taxi

Bertho Eckhardt wordt vandaag door het bestuur van KNV Taxi voorgedragen aan de ledenvergadering als nieuwe kandidaat-voorzitter.

In november zal de beoogde opvolger van Jan Zaaijer dan officieel benoemd worden. Eckhardt (55) was van 2006 tot en met 2012 voorzitter van de Bovag-afdeling voor onafhankelijke autobedrijven. Sinds oktober 2012 is hij algemeen bondsvoorzitter van Bovag. Daarnaast is Eckhardt DB-lid van VNO/NCW, lid van de MKB-adviesraad van ING en commissaris bij twee ondernemingen.

Vice-voorzitter Bas Vos van KNV Taxi omschrijft Eckhardt als "een ervaren bestuurder, met ondernemerschap. Een bindende figuur, met creativiteit. Eigenschappen die we hard nodig hebben in een periode waarin de leden het moeilijker hebben dan ooit tevoren." KNV Taxi behartigt de belangen van de ondernemers die zorgvervoer en personenvervoer verrichten. De vereniging maakt deel uit van de ondernemers- en werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bertho moeten we met taxi Doetinchem ophalen en terugbrengen. Dat zou wel leuk zijn denk ik. Taxi Doetinchem http://www.doetinchem-taxi.nl/ staat klaar voor al uw vervoeren.

Geplaatst door: Taxi Doetinchem centrale op
Bertho Eckhardt kandidaat voorzitter KNV Taxi - Automobielmanagement.nl

Bertho Eckhardt kandidaat voorzitter KNV Taxi

Bertho Eckhardt wordt vandaag door het bestuur van KNV Taxi voorgedragen aan de ledenvergadering als nieuwe kandidaat-voorzitter.

In november zal de beoogde opvolger van Jan Zaaijer dan officieel benoemd worden. Eckhardt (55) was van 2006 tot en met 2012 voorzitter van de Bovag-afdeling voor onafhankelijke autobedrijven. Sinds oktober 2012 is hij algemeen bondsvoorzitter van Bovag. Daarnaast is Eckhardt DB-lid van VNO/NCW, lid van de MKB-adviesraad van ING en commissaris bij twee ondernemingen.

Vice-voorzitter Bas Vos van KNV Taxi omschrijft Eckhardt als "een ervaren bestuurder, met ondernemerschap. Een bindende figuur, met creativiteit. Eigenschappen die we hard nodig hebben in een periode waarin de leden het moeilijker hebben dan ooit tevoren." KNV Taxi behartigt de belangen van de ondernemers die zorgvervoer en personenvervoer verrichten. De vereniging maakt deel uit van de ondernemers- en werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bertho moeten we met taxi Doetinchem ophalen en terugbrengen. Dat zou wel leuk zijn denk ik. Taxi Doetinchem http://www.doetinchem-taxi.nl/ staat klaar voor al uw vervoeren.

Geplaatst door: Taxi Doetinchem centrale op