Koenders weg bij BMW Nederland

Algemeen directeur BMW Nederland, Jan-Christiaan Koenders, vertrekt naar de Verenigde Staten.

Koenders, die eind dit jaar al vertrekt,  wordt met ingang van januari 2014 executive vice-president operations van BMW in de Verenigde Staten.

De 49-jarige Koenders heeft een bedrijfskundige achtergrond en startte in 1993 zijn carrière bij BMW in Noord-Amerika. Op 1 februari 2010 werd hij algemeen directeur bij BMW Nederland, waar hij Arjen de Jong opvolgde.

De opvolger van Koenders wordt  aanstaande maandag bekend gemaakt, zo laat een woordvoerder aan Automobiel Management weten.

Reacties

Jan-Christiaan, van harte gefeliciteerd met deze voor BMW Nederland veel te vroege stap. Maar het was te verwachten en het is je enorm gegund. We nemen nog persoonlijk afscheid, maar alvast heel veel succes in je tweede vaderland. Geert Vermeer, Heiwegen Executive

Geplaatst door: Geert Vermeer op
Koenders weg bij BMW Nederland - Automobielmanagement.nl

Koenders weg bij BMW Nederland

Algemeen directeur BMW Nederland, Jan-Christiaan Koenders, vertrekt naar de Verenigde Staten.

Koenders, die eind dit jaar al vertrekt,  wordt met ingang van januari 2014 executive vice-president operations van BMW in de Verenigde Staten.

De 49-jarige Koenders heeft een bedrijfskundige achtergrond en startte in 1993 zijn carrière bij BMW in Noord-Amerika. Op 1 februari 2010 werd hij algemeen directeur bij BMW Nederland, waar hij Arjen de Jong opvolgde.

De opvolger van Koenders wordt  aanstaande maandag bekend gemaakt, zo laat een woordvoerder aan Automobiel Management weten.

Reacties

Jan-Christiaan, van harte gefeliciteerd met deze voor BMW Nederland veel te vroege stap. Maar het was te verwachten en het is je enorm gegund. We nemen nog persoonlijk afscheid, maar alvast heel veel succes in je tweede vaderland. Geert Vermeer, Heiwegen Executive

Geplaatst door: Geert Vermeer op