Corveleijn directeur EU & externe betrekkingen VWE

Met ingang van 1 januari 2014 wordt Michel Corveleijn drecteur EU & externe betrekkingen bij VWE. In deze nieuwe functie zal Corveleijn zich bezighouden met onder meer de Europese uitrol van VWE-producten en -diensten en de externe betrekkingen die daarbij horen. VWE zoekt naar een opvolger voor de functie van algemeen directeur.

Maar ook strategische keuzes rondom het open databeleid en strategische samenwerking met stakeholders vallen onder zijn nieuwe rol. "Ik kijk ernaar uit om aan deze nieuwe rol invulling te gaan geven en de Europese ambities van VWE waar te maken", meldt Corveleijn.

Dat hij is benoemd in deze functie is voor VWE een logische stap. Ruim twintig jaar heeft hij samen met VWE-eigenaar en oprichter Ton Vestering de organisatie opgebouwd tot de autoriteit op het gebied van voertuiginformatie en de meest veelzijdige dienstverlener in de voertuigbranche. "Ik ben zeer verheugd dat Michel deze functie heeft aanvaard. Deze nieuwe functie is van groot belang voor de internationale groeiambitie van VWE op de lange termijn. Voor zo’n rol is zowel leiderschap als een ondernemersgeest nodig en Michel heeft bewezen hiervoor de aangewezen man te zijn", aldus Ton Vestering.

Vanaf 1 januari 2014 doet Corveleijn formeel afstand van zijn huidige functie als directeur van de werkmaatschappij VWE voertuiginformatie en -documentatie en treedt hij aan in de nieuwe functie. Er wordt gezocht naar een geschikte opvolger als algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Corveleijn directeur EU & externe betrekkingen VWE - Automobielmanagement.nl

Corveleijn directeur EU & externe betrekkingen VWE

Met ingang van 1 januari 2014 wordt Michel Corveleijn drecteur EU & externe betrekkingen bij VWE. In deze nieuwe functie zal Corveleijn zich bezighouden met onder meer de Europese uitrol van VWE-producten en -diensten en de externe betrekkingen die daarbij horen. VWE zoekt naar een opvolger voor de functie van algemeen directeur.

Maar ook strategische keuzes rondom het open databeleid en strategische samenwerking met stakeholders vallen onder zijn nieuwe rol. "Ik kijk ernaar uit om aan deze nieuwe rol invulling te gaan geven en de Europese ambities van VWE waar te maken", meldt Corveleijn.

Dat hij is benoemd in deze functie is voor VWE een logische stap. Ruim twintig jaar heeft hij samen met VWE-eigenaar en oprichter Ton Vestering de organisatie opgebouwd tot de autoriteit op het gebied van voertuiginformatie en de meest veelzijdige dienstverlener in de voertuigbranche. "Ik ben zeer verheugd dat Michel deze functie heeft aanvaard. Deze nieuwe functie is van groot belang voor de internationale groeiambitie van VWE op de lange termijn. Voor zo’n rol is zowel leiderschap als een ondernemersgeest nodig en Michel heeft bewezen hiervoor de aangewezen man te zijn", aldus Ton Vestering.

Vanaf 1 januari 2014 doet Corveleijn formeel afstand van zijn huidige functie als directeur van de werkmaatschappij VWE voertuiginformatie en -documentatie en treedt hij aan in de nieuwe functie. Er wordt gezocht naar een geschikte opvolger als algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding