Paul Willcox van Nissan naar VW en terug

De Brit Paul Willcox keert na een korte periode bij de Britse tak van Volkswagen weer terug naar Nissan Europe, deze keer als Chairman ofwel bestuursvoorzitter.

Willcox was voorheen vice president sales and marketing bij de Europese divisie van Nissan maar stapte eerder dit jaar over naar VW UK om daar managing director te worden. Na slechts drie maanden keert hij echter toch weer terug naar het Japanse bedrijf. Daar kan hij, volgens een verklaring van Nissan Europe, ‘bijdragen aan het verder versterken van de activiteiten in Europa en elders in de wereld.’ Willcox’s plaats bij Volkswagen UK wordt ingenomen door Paul Wills die al bijna 15 jaar voor het Duitse merk werkt en daarvoor onder meer ervaring opdeed bij Mazda, Toyota en Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Paul Willcox van Nissan naar VW en terug - Automobielmanagement.nl

Paul Willcox van Nissan naar VW en terug

De Brit Paul Willcox keert na een korte periode bij de Britse tak van Volkswagen weer terug naar Nissan Europe, deze keer als Chairman ofwel bestuursvoorzitter.

Willcox was voorheen vice president sales and marketing bij de Europese divisie van Nissan maar stapte eerder dit jaar over naar VW UK om daar managing director te worden. Na slechts drie maanden keert hij echter toch weer terug naar het Japanse bedrijf. Daar kan hij, volgens een verklaring van Nissan Europe, ‘bijdragen aan het verder versterken van de activiteiten in Europa en elders in de wereld.’ Willcox’s plaats bij Volkswagen UK wordt ingenomen door Paul Wills die al bijna 15 jaar voor het Duitse merk werkt en daarvoor onder meer ervaring opdeed bij Mazda, Toyota en Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding