Dat heeft Mulally laten weten in een interview met persbureau Associated Press dat daarna ook is bevestigd door Ford zelf . ‘’Alan heeft volstrekt duidelijk gemaakt dat hij een eind wil maken aan alle speculatie. Hij heeft geen plannen iets anders te doen dan Ford te blijven dienen,” aldus woordvoerder Jay Cooney. Al maanden circuleerden geruchten dat de Ford-baas zou overstappen naar de software-gigant. Voor de Kerst drongen leden van de Raad van Bestuur er nog bij hem op aan om duidelijkheid te verschaffen omdat al die geruchten en berichten daarover al het goede nieuws van Ford zelf, zoals de lancering van nieuwe modellen, wat te veel naar de achtergrond drukten. Mulally geeft al leiding aan Ford sinds 2006 en is er sindsdien in geslaagd de prestaties van het autobedrijf aan alle kanten drastisch te verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding