In zijn nieuwe functie wordt Marsman verantwoordelijk voor het merk- en marketingbeleid van Eurol en geeft hij leiding aan het marketingteam. Marsman heeft een merk- en marketingachtergrond in de bureauwereld en in de levensmiddelensector. De versterking van het marketingteam sluit aan op de sterke groei en ontwikkeling van Eurol, zowel nationaal als internationaal. Eurol heeft de ambitie om wereldspeler te worden op het gebied van hoogwaardige smeermiddelen.
Om in de toekomst aan de groeiende vraag naar Eurol producten te voldoen wordt er momenteel een nieuwe productielocatie gebouwd in Almelo. Met deze nieuwe locatie aan het Twentekanaal verdubbelt de productiecapaciteit en beschikt Eurol over de modernste technieken op het gebied van productie, kwaliteit, milieu, brandveiligheid en World Class Manufacturing