Marsman nieuwe marketing manager Eurol

Dennis Marsman is de nieuwe marketing manager bij Eurol Lubricants. Deze versterking van het marketingteam sluit aan op de groei van Eurol.

In zijn nieuwe functie wordt Marsman verantwoordelijk voor het merk- en marketingbeleid van Eurol en geeft hij leiding aan het marketingteam. Marsman heeft een merk- en marketingachtergrond in de bureauwereld en in de levensmiddelensector. De versterking van het marketingteam sluit aan op de sterke groei en ontwikkeling van Eurol, zowel nationaal als internationaal. Eurol heeft de ambitie om wereldspeler te worden op het gebied van hoogwaardige smeermiddelen.
Om in de toekomst aan de groeiende vraag naar Eurol producten te voldoen wordt er momenteel een nieuwe productielocatie gebouwd in Almelo. Met deze nieuwe locatie aan het Twentekanaal verdubbelt de productiecapaciteit en beschikt Eurol over de modernste technieken op het gebied van productie, kwaliteit, milieu, brandveiligheid en World Class Manufacturing

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Welkom bij Eurol! Succes!

Geplaatst door: Taco Sprenger op
Marsman nieuwe marketing manager Eurol - Automobielmanagement.nl

Marsman nieuwe marketing manager Eurol

Dennis Marsman is de nieuwe marketing manager bij Eurol Lubricants. Deze versterking van het marketingteam sluit aan op de groei van Eurol.

In zijn nieuwe functie wordt Marsman verantwoordelijk voor het merk- en marketingbeleid van Eurol en geeft hij leiding aan het marketingteam. Marsman heeft een merk- en marketingachtergrond in de bureauwereld en in de levensmiddelensector. De versterking van het marketingteam sluit aan op de sterke groei en ontwikkeling van Eurol, zowel nationaal als internationaal. Eurol heeft de ambitie om wereldspeler te worden op het gebied van hoogwaardige smeermiddelen.
Om in de toekomst aan de groeiende vraag naar Eurol producten te voldoen wordt er momenteel een nieuwe productielocatie gebouwd in Almelo. Met deze nieuwe locatie aan het Twentekanaal verdubbelt de productiecapaciteit en beschikt Eurol over de modernste technieken op het gebied van productie, kwaliteit, milieu, brandveiligheid en World Class Manufacturing

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Welkom bij Eurol! Succes!

Geplaatst door: Taco Sprenger op