Frank van Alten directeur Martin Schilder

Frank van Alten is benoemd tot algemeen directeur van de Martin Schilder Automobielbedrijven.

In deze nieuwe functie geeft hij leiding aan de sales- en aftersales activiteiten van de merkdealerbedrijven en draagt zorg voor de uitvoering van de toekomstvisie binnen de organisatie. Op dat gebied zijn in de afgelopen periode al belangrijke stappen gezet en deze aanstelling markeert het vervolg.
Frank van Alten (44) is sinds mei 2012 als vestigingsmanager Alkmaar/Heemskerk verbonden aan de Martin Schilder Groep. In zijn nieuwe functie blijft hij verantwoordelijk voor de cluster Alkmaar/ Heemskerk en werkt binnen het directieteam samen met de vestigingsdirecteuren Ruud Schilder en Martin Kirchner, en aftersalesdirecteur Michel Schilder. Van Alten wil onder meer
zorgdragen voor een goed dealerrendement wat inhoudt dat de verkoop nog meer wordt gecentraliseerd. Binnen een dalende verkoopmarkt voor automobielen is het zaak kosteneffectief te werken en het klantenvertrouwen en de klanttevredenheid te vergroten, aldus Van Alten.
Frank van Alten begon zijn autoloopbaan als verkoper bij een klein bedrijf. Vervolgens werkte hij als fleetsalesmanager, bouwde in vijfenhalf jaar een eigen autobedrijf op en ging na verkoop ervan bij twee importeurs als dealeraccountmanager aan de slag. Voor z’n overstap naar de Martin Schilder Groep werkte hij als vestigingsdirecteur bij een andere dealerholding.          

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Frank van Alten directeur Martin Schilder - Automobielmanagement.nl

Frank van Alten directeur Martin Schilder

Frank van Alten is benoemd tot algemeen directeur van de Martin Schilder Automobielbedrijven.

In deze nieuwe functie geeft hij leiding aan de sales- en aftersales activiteiten van de merkdealerbedrijven en draagt zorg voor de uitvoering van de toekomstvisie binnen de organisatie. Op dat gebied zijn in de afgelopen periode al belangrijke stappen gezet en deze aanstelling markeert het vervolg.
Frank van Alten (44) is sinds mei 2012 als vestigingsmanager Alkmaar/Heemskerk verbonden aan de Martin Schilder Groep. In zijn nieuwe functie blijft hij verantwoordelijk voor de cluster Alkmaar/ Heemskerk en werkt binnen het directieteam samen met de vestigingsdirecteuren Ruud Schilder en Martin Kirchner, en aftersalesdirecteur Michel Schilder. Van Alten wil onder meer
zorgdragen voor een goed dealerrendement wat inhoudt dat de verkoop nog meer wordt gecentraliseerd. Binnen een dalende verkoopmarkt voor automobielen is het zaak kosteneffectief te werken en het klantenvertrouwen en de klanttevredenheid te vergroten, aldus Van Alten.
Frank van Alten begon zijn autoloopbaan als verkoper bij een klein bedrijf. Vervolgens werkte hij als fleetsalesmanager, bouwde in vijfenhalf jaar een eigen autobedrijf op en ging na verkoop ervan bij twee importeurs als dealeraccountmanager aan de slag. Voor z’n overstap naar de Martin Schilder Groep werkte hij als vestigingsdirecteur bij een andere dealerholding.          

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding