Voorzitter Peter Meyer van ADAC treedt af

Voorzitter Peter Meyer van de Duitse automobilistenvereniging treedt af. Nadat bekend werd dat men had gesjoemeld met de autoverkiezing ´Lieblingsauto der Deutschen´ gaat de ADAC van schandaal naar schandaal.

Voorzitter Peter Meyer heeft zijn conclusies getrokken en treedt met onmiddellijke ingang af. Luister naar het commentaar van Derk Marseille op BNR. "Met het aftreden van de voorzitter houdt het niet op met de schandalen."

Zie ook: ADAC zou BMW hebben voorgetrokken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voorzitter Peter Meyer van ADAC treedt af - Automobielmanagement.nl

Voorzitter Peter Meyer van ADAC treedt af

Voorzitter Peter Meyer van de Duitse automobilistenvereniging treedt af. Nadat bekend werd dat men had gesjoemeld met de autoverkiezing ´Lieblingsauto der Deutschen´ gaat de ADAC van schandaal naar schandaal.

Voorzitter Peter Meyer heeft zijn conclusies getrokken en treedt met onmiddellijke ingang af. Luister naar het commentaar van Derk Marseille op BNR. "Met het aftreden van de voorzitter houdt het niet op met de schandalen."

Zie ook: ADAC zou BMW hebben voorgetrokken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding