Tim Tozer ceo Vauxhall Engeland

Tim Tozer, voormalig CEO Autobinck Holding, is de nieuwe algemeen directeur van Vauxhall Motors UK en ceo van Opel Ierland.

Tim Tozer heeft ervaring op meerdere managementposities. Zo was hij onder meer president en ceo van Mitsubishi Motors Europe en algemeen directeur van Mazda UK. Tozer volgt Duncan Aldred op die een staffunctie op het hoofdkantoor van GM in Detroit gaat vervullen.

Tozer rapporteert aan Karl-Thomas Neumann, president GM Europe, en aan Peter Kuespert, vice-president sales en aftersales GM Europe. Neumann over Tozer: "Tim brengt een enorme schat aan ervaring in de branche mee met een goede kijk op verkoop en marketin’. En hij heeft een brede kennis van de operationele en strategische aspecten binnen ons vak." Tozer start op 24 februari in zijn nieuwe functie. Zijn standplaats wordt Luton. Vauxhall is nummer twee op de verkoopranglijst van Engeland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tim Tozer ceo Vauxhall Engeland - Automobielmanagement.nl

Tim Tozer ceo Vauxhall Engeland

Tim Tozer, voormalig CEO Autobinck Holding, is de nieuwe algemeen directeur van Vauxhall Motors UK en ceo van Opel Ierland.

Tim Tozer heeft ervaring op meerdere managementposities. Zo was hij onder meer president en ceo van Mitsubishi Motors Europe en algemeen directeur van Mazda UK. Tozer volgt Duncan Aldred op die een staffunctie op het hoofdkantoor van GM in Detroit gaat vervullen.

Tozer rapporteert aan Karl-Thomas Neumann, president GM Europe, en aan Peter Kuespert, vice-president sales en aftersales GM Europe. Neumann over Tozer: "Tim brengt een enorme schat aan ervaring in de branche mee met een goede kijk op verkoop en marketin’. En hij heeft een brede kennis van de operationele en strategische aspecten binnen ons vak." Tozer start op 24 februari in zijn nieuwe functie. Zijn standplaats wordt Luton. Vauxhall is nummer twee op de verkoopranglijst van Engeland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding