Ex-hoofdredacteur Bovagkrant in communicatieadvies

Ex-hoofdredacteur Freek van Leeuwen van Bovagkrant richt zich met zijn bureau VakNieuws Media op communicatieadvies voor bedrijven.

Tot 1 februari was Freek van Leeuwen hoofdredacteur van BOVAGkrant. In totaal werkt hij al een kwart eeuw als journalist en communicator in de autobranche. Nu heeft hij VakNieuws Media opgericht. Met dit nieuwe comunicatiebureau wil Van Leeuwen bedrijven helpen bij hun communicatie. "In mijn werk als redacteur en hoofdredacteur heb ik steeds opnieuw gezien dat bedrijven aandacht willen van de redacties van vakbladen", zegt Van Leeuwen.

Maar het blijkt voor bedrijven vaak moeilijk die publiciteit te realiseren. "Veel ondernemers zijn heel goed in hun vak, maar weten niet hoe je een persbericht verstuurt, of hoe je bepaalt waar het bericht over moet gaan", zegt Van Leeuwen. "Vaak kan ik al helpen door een persbericht op te stellen en te versturen." Bij veelomvattende opdrachten werkt Van Leeuwen zonodig samen met tekstschrijvers, fotografen, webdesigners en vormgevers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ex-hoofdredacteur Bovagkrant in communicatieadvies - Automobielmanagement.nl

Ex-hoofdredacteur Bovagkrant in communicatieadvies

Ex-hoofdredacteur Freek van Leeuwen van Bovagkrant richt zich met zijn bureau VakNieuws Media op communicatieadvies voor bedrijven.

Tot 1 februari was Freek van Leeuwen hoofdredacteur van BOVAGkrant. In totaal werkt hij al een kwart eeuw als journalist en communicator in de autobranche. Nu heeft hij VakNieuws Media opgericht. Met dit nieuwe comunicatiebureau wil Van Leeuwen bedrijven helpen bij hun communicatie. "In mijn werk als redacteur en hoofdredacteur heb ik steeds opnieuw gezien dat bedrijven aandacht willen van de redacties van vakbladen", zegt Van Leeuwen.

Maar het blijkt voor bedrijven vaak moeilijk die publiciteit te realiseren. "Veel ondernemers zijn heel goed in hun vak, maar weten niet hoe je een persbericht verstuurt, of hoe je bepaalt waar het bericht over moet gaan", zegt Van Leeuwen. "Vaak kan ik al helpen door een persbericht op te stellen en te versturen." Bij veelomvattende opdrachten werkt Van Leeuwen zonodig samen met tekstschrijvers, fotografen, webdesigners en vormgevers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding