Genomineerden Mobiliteitsmanager vh Jaar 2014

Tijdens het Fleetmanagement Event op 27 mei 2014 in het NBC in Nieuwegein wordt de Mobiliteitsmanager van het Jaar Award uitgereikt. De zes genomineerden zijn inmiddels bekend.

De award-commissie gaat de komende weken bepalen welke genomineerden hun nominatie in een persoonlijk gesprek mogen toelichten. Van de zes genomineerden staan er dan uiteindelijk drie in de finale op dinsdag 27 mei 2014.  Het betreft Martina van der Wilt (wagenparkbeheerder/ Fac. Coördinator bij Van Dorp Installaties), Jack Knol (director Facilities/Fleetmanagement Capgemini), Daan Bieleveld (global mobility manager DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit Rijkswaterstaat), Rik Geerling (beleidsmedewerker vervoer en projecten RDW en Aaron de Git (fleetmanager CRH Nederland). De Mobiliteitsmanager van het Jaar Award is een vakprijs voor én door vakgenoten. Op het Fleetmanagement Event wordt deze prestigieuze prijs weer uitgereikt.
In 2013 ging Patrick Langevoort, wagenparkbeheerder bij Alliander, met de award naar huis. Eerdere winnaars zijn bijvoorbeeld Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere). Het Fleetmanagement Event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Het doel dit jaar is om het event verder te laten groeien, aldus organisator Stijn van den Broek van Heliview.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Genomineerden Mobiliteitsmanager vh Jaar 2014 - Automobielmanagement.nl

Genomineerden Mobiliteitsmanager vh Jaar 2014

Tijdens het Fleetmanagement Event op 27 mei 2014 in het NBC in Nieuwegein wordt de Mobiliteitsmanager van het Jaar Award uitgereikt. De zes genomineerden zijn inmiddels bekend.

De award-commissie gaat de komende weken bepalen welke genomineerden hun nominatie in een persoonlijk gesprek mogen toelichten. Van de zes genomineerden staan er dan uiteindelijk drie in de finale op dinsdag 27 mei 2014.  Het betreft Martina van der Wilt (wagenparkbeheerder/ Fac. Coördinator bij Van Dorp Installaties), Jack Knol (director Facilities/Fleetmanagement Capgemini), Daan Bieleveld (global mobility manager DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit Rijkswaterstaat), Rik Geerling (beleidsmedewerker vervoer en projecten RDW en Aaron de Git (fleetmanager CRH Nederland). De Mobiliteitsmanager van het Jaar Award is een vakprijs voor én door vakgenoten. Op het Fleetmanagement Event wordt deze prestigieuze prijs weer uitgereikt.
In 2013 ging Patrick Langevoort, wagenparkbeheerder bij Alliander, met de award naar huis. Eerdere winnaars zijn bijvoorbeeld Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere). Het Fleetmanagement Event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Het doel dit jaar is om het event verder te laten groeien, aldus organisator Stijn van den Broek van Heliview.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding