Legare is gericht op werving en selectie, interim professionals en executive search en breidt met de overname z’n dienstverlening specifiek binnen de automotive branche uit. Michiel Pas (38) is directeur/eigenaar van Legare: "Door de toevoeging van Automan aan de activiteiten komen voor mij twee passies samen: het vinden van het juiste talent en de automotive branche. Die branche is momenteel volop in beweging en dat vraagt om nieuw leiderschap en nieuw denken. Met het vinden van het juiste talent kan Automan een bijdrage leveren aan organisaties om hun doelstellingen te behalen."
Automan (anno 1986) is het eerste werving- en selectiebureau dat zich vooral richt op de automotive branche. Het bedrijf heeft een bekende naam en staat voor een individuele aanpak en persoonlijk advies. Directeur Henk van Welij (66) van Automan blijft als partner verbonden. Pas daarover: "Henk is in de branche een vertrouwd gezicht. Hij heeft 35 jaar ervaring en is daarmee van grote waarde voor Legare."  Automan krijgt bij Legare een goed thuis, vindt Van Welij. "De ruime ervaring in werving & selectie van Michiel Pas en zijn enthousiasme geven hem ongetwijfeld een voorsprong. Dat hij net als ik een automotive achtergrond heeft, geeft vertrouwen."

Zie ook: Geert Vermeer verlaat Heiwegen Executive

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding