Sheila Struyck is benoemd tot chief customer & operations officer.  Zij zal operationeel verantwoordelijk zijn en ook voor klantervaring,  marketing en sales.  Remi Caron is benoemd tot chief technology officer. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de technologie en de technische innovatie.  Martine ten Ham is benoemd tot hoofd financiën.  
In de adviesraad is Paul Harms benoemd. Hij is in de autowereld vooral bekend als voormalig ceo van Better Place Netherlands en ceo van Athlon Car Lease. Ook Gorrit-Jan Blonk is benoemd in de adviesraad. Blonk heeft als algemeen directeur van de Wittebrug Auto Groep (tot 2010) meer dan twintig jaar ervaring in de autobusiness. Op het gebied van kennis van dealers, leasing en OEM zal hij de raad van advies versterken. De oprichter van The New Motion, Ritsaart van Montfrans, blijft verantwoordelijk voor de verdere uitrol naar het buitenland en Sander Ouwerkerk blijft algemeen directeur.
Na de recente groei en de internationale uitbreiding is The New Motion naar eigen zeggen uitgegroeid tot Europees marktleider met een netwerk van meer dan elfduizend slimme laadpunten. De overgrote meerderheid van alle elektrische rijders in Nederland gebruikt de laadpas van The New Motion. Door samenwerkingen met aanbieders van elektrische auto’s krijgen kopers van een dergelijke auto direct een laadpunt thuis of op het werk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding