Thomas Pril van Kia NL naar Kia Motors Europa

Thomas Pril begint 1 mei als Director Sales Operations bij Kia Motors Europe.

In zijn nieuwe functie zal de huidige Director Sales bij Kia Motors Nederland de Regional Market Managers aansturen. Ook is hij verantwoordelijk voor de afdeling Fleetsales & Leasing in 28 landen waar het merk vertegenwoordigd is.

Thomas Pril (42) begin in 2002 als Marketing Manager bij de destijds private Kia importorganisatie. Volgens Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland, heeft Pril de afgelopen jaren "ontegenzeggelijk  bijgedragen aan het verkoopsucces van Kia in Nederland. Mede dankzij zijn inspanningen is ons land één van de meest succesvolle markten voor Kia binnen Europa."

Over de opvolging van Thomas Pril wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

Thomas Pril van Kia NL naar Kia Motors Europa - Automobielmanagement.nl

Thomas Pril van Kia NL naar Kia Motors Europa

Thomas Pril begint 1 mei als Director Sales Operations bij Kia Motors Europe.

In zijn nieuwe functie zal de huidige Director Sales bij Kia Motors Nederland de Regional Market Managers aansturen. Ook is hij verantwoordelijk voor de afdeling Fleetsales & Leasing in 28 landen waar het merk vertegenwoordigd is.

Thomas Pril (42) begin in 2002 als Marketing Manager bij de destijds private Kia importorganisatie. Volgens Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland, heeft Pril de afgelopen jaren "ontegenzeggelijk  bijgedragen aan het verkoopsucces van Kia in Nederland. Mede dankzij zijn inspanningen is ons land één van de meest succesvolle markten voor Kia binnen Europa."

Over de opvolging van Thomas Pril wordt binnenkort meer bekend gemaakt.