Rodenhuis, die eerder voor Inter-Sprint werkte voordat hij ruim zeven jaar geleden bij Elgersma begon, geeft aan dat zijn terugkeer naar Inter-Sprint voelt als een terugkeer naar een oude liefde. "In mijn tijd bij Elgersma heb ik de belangstelling en affiniteit met Inter-Sprint en de bandenbranche nooit verloren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om weer bij Inter-Sprint aan de slag te gaan."

Toch verlaat hij Elgersma met frisse tegenzin: "We hebben met het hele team bij Elgersma de afgelopen jaren enorme stappen gezet en ons omgevormd van traditionele grossier naar een ware dienstverlener voor het gebonden automotive kanaal en dan met name gericht op auto-importeurs. Dat proces is nog niet klaar en er zit nog veel potentie in het vat. Toch komen er dan soms uitdagingen op je pad die je niet kunt laten lopen en mijn stap naar Inter-Sprint is zo’n uitdaging." Er is nog geen opvolgen bekend.

Frank Salemink begint per 1 juli  bij Elgersma als manager marketing & sales. Salemink komt van Pon waar hij sales- en marketingverantwoordelijk was voor de aftersales activiteiten van het merk Audi.