Met Jean-Charles Lievens weer topfunctionaris naar Lotus

Lotus Group heeft Jean-Charles Lievens aangetrokken. Hij moet het Lotus-netwerk gaan ontwikkelen in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Jean-Charles Lievens heeft 37 jaar ervaring in de branche, hij werkte op hoge posities bij Toyota Europe en Kia Europe. Zijn opdracht bij Lotus is het netwerk te versterken met professionele partners om de aanwezigheid van Lotus in de Zuid-Europese regio te verstreken. De onlangs aangetreden ceo van Lotus Group is Jean Marc Gales. Hij heeft jarenlang gewerkt in de top van Peugeot Citroën en later bij Cecra. Hij vindt dat de benoeming van Lievens op een goed moment komt. "Want we willen onze aanwezigheid in Zuid-Europa vergroten. Daar is een grote vraag naar Lotus sportauto’s."

Group Lotus plc, is een volle dochter van DRB-Hicom en gevestigd in het Engelse Norfolk. De groep heeft drie operationele divisies: Lotus Cars, Lotus Engineering en Lotus Motorsport. Lotus Cars bouwt de sportauto’s Evora, Elise en Exige. Lotus Engineering werkt als engineering consultant voor autofabrikanten en Tier 1- toeleveranciers. Lotus noemt zichzelf een wereldwijd opererend hightechbedrijf en men wil werken aan de verdere ontwikkeling van technologie voor zowel Lotus Cars als voor de klanten van Lotus Engineering. De speerpunten zijn researchactiviteiten voor hybride en elektrische auto’s en hernieuwbare brandstoffen.    

Met Jean-Charles Lievens weer topfunctionaris naar Lotus - Automobielmanagement.nl

Met Jean-Charles Lievens weer topfunctionaris naar Lotus

Lotus Group heeft Jean-Charles Lievens aangetrokken. Hij moet het Lotus-netwerk gaan ontwikkelen in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Jean-Charles Lievens heeft 37 jaar ervaring in de branche, hij werkte op hoge posities bij Toyota Europe en Kia Europe. Zijn opdracht bij Lotus is het netwerk te versterken met professionele partners om de aanwezigheid van Lotus in de Zuid-Europese regio te verstreken. De onlangs aangetreden ceo van Lotus Group is Jean Marc Gales. Hij heeft jarenlang gewerkt in de top van Peugeot Citroën en later bij Cecra. Hij vindt dat de benoeming van Lievens op een goed moment komt. "Want we willen onze aanwezigheid in Zuid-Europa vergroten. Daar is een grote vraag naar Lotus sportauto’s."

Group Lotus plc, is een volle dochter van DRB-Hicom en gevestigd in het Engelse Norfolk. De groep heeft drie operationele divisies: Lotus Cars, Lotus Engineering en Lotus Motorsport. Lotus Cars bouwt de sportauto’s Evora, Elise en Exige. Lotus Engineering werkt als engineering consultant voor autofabrikanten en Tier 1- toeleveranciers. Lotus noemt zichzelf een wereldwijd opererend hightechbedrijf en men wil werken aan de verdere ontwikkeling van technologie voor zowel Lotus Cars als voor de klanten van Lotus Engineering. De speerpunten zijn researchactiviteiten voor hybride en elektrische auto’s en hernieuwbare brandstoffen.