Palmer (51) moet Aston Martin weer meer op gang brengen nu dealers in landen als Koeweit maar ook Italië meer vraag naar het merk signaleren. ‘’We zijn ontzettend blij dat Andy bij ons komt als ceo in deze belangrijke tijd voor Aston Martin. Zijn enorme ervaring in de wereldwijde auto-industrie in marketing en sales, engineering en technologie en het management van luxe automerken zal een doorslaggevende rol spelen om ons door de belangrijkste en meest ambitieuze investeringsperiode tot nu toe te leiden,” aldus een verklaring van de autobouwer.

Palmer werkte eerder onder meer voor Austin Rover en later de Rover Group. Hij zit inmiddels echter al weer 23 jaar bij Nissan en werkte de laatste 13 jaar daarvan in Japan. Palmer wordt regelmatig als meest invloedrijke Brit in de wereldwijde auto-industrie betiteld. Hij zal bij Nissan worden opgevolgd door de van Renault afkomstige Philippe Klein. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding