Peter Spelt per direct directeur Citroën Nederland

Peter Spelt is per direct algemeen directeur van Citroën Nederland BV. Zijn voorganger Christophe Mandon keert terug naar het hoofdkantoor in Parijs en wordt verantwoordelijk voor de Baltische staten en Oost-Europa.

Peter Spelt [52] is een bekende binnen Citroën, beschikkend over de nodige ervaring in netwerkontwikkeling, kwaliteit, sales en after sales. Hij begon zijn carrière in Retail, alvorens in 1997 in dienst te treden bij Citroën Nederland BV.

Peter Spelt was salesverantwoordelijke in het eigen dealerbedrijf van Citroën aan het Stadionplein in  Amsterdam, waarna hij zeven jaar managementervaring opdeed in after sales. Sinds 2008 bekleedt hij de functie van verkoopdirecteur. Het is opmerkelijk dat een Nederlander het roer overneemt bij Citroën Nederland BV: het is de afgelopen zestig jaar niet voorgekomen. De nieuwe directeur toont zich optimistisch: "We hebben afgelopen jaar samen met onze dealerorganisatie een mooi resultaat neergezet qua verkopen, mede dankzij de C4 Cactus, C4 Picasso en de nieuwe C1. Het merk Citroën heeft afgelopen tijd een grote slag geslagen qua design en beleving. Ik heb dan ook alle vertrouwen  dat we dit succes een vervolg kunnen geven."

Reacties

Beste Peter, van harte gefeliciteerd. Wat een prestatie!!!!!!!

Geplaatst door: Cor Hoogveld op

Beste Peter, Van harte gefeliciteerd.
Eric J. Van Eldik
Allianz Global Assistance

Geplaatst door: Eric J. Van Eldik op

Beste Peter,
Van Harte Proficiat!
Zover heeft nog geen nederlander het geschopt bij Citroën, Chapeau.
Hartelijke groeten vooral ook aan Linda.
Dietrich Vastenburg

Geplaatst door: Dietrich Vastenburg op

Hoi JP. Ik zie toevallig dit bericht. Tijd niet gezien maar ik wil je toch van harte feliciteren met deze geweldige functie. Heel veel succes en plezier in deze Job, ook namens Heleen.
Groetjes Henriette

Geplaatst door: Henriette de Vetten op
Peter Spelt per direct directeur Citroën Nederland - Automobielmanagement.nl

Peter Spelt per direct directeur Citroën Nederland

Peter Spelt is per direct algemeen directeur van Citroën Nederland BV. Zijn voorganger Christophe Mandon keert terug naar het hoofdkantoor in Parijs en wordt verantwoordelijk voor de Baltische staten en Oost-Europa.

Peter Spelt [52] is een bekende binnen Citroën, beschikkend over de nodige ervaring in netwerkontwikkeling, kwaliteit, sales en after sales. Hij begon zijn carrière in Retail, alvorens in 1997 in dienst te treden bij Citroën Nederland BV.

Peter Spelt was salesverantwoordelijke in het eigen dealerbedrijf van Citroën aan het Stadionplein in  Amsterdam, waarna hij zeven jaar managementervaring opdeed in after sales. Sinds 2008 bekleedt hij de functie van verkoopdirecteur. Het is opmerkelijk dat een Nederlander het roer overneemt bij Citroën Nederland BV: het is de afgelopen zestig jaar niet voorgekomen. De nieuwe directeur toont zich optimistisch: "We hebben afgelopen jaar samen met onze dealerorganisatie een mooi resultaat neergezet qua verkopen, mede dankzij de C4 Cactus, C4 Picasso en de nieuwe C1. Het merk Citroën heeft afgelopen tijd een grote slag geslagen qua design en beleving. Ik heb dan ook alle vertrouwen  dat we dit succes een vervolg kunnen geven."

Reacties

Beste Peter, van harte gefeliciteerd. Wat een prestatie!!!!!!!

Geplaatst door: Cor Hoogveld op

Beste Peter, Van harte gefeliciteerd.
Eric J. Van Eldik
Allianz Global Assistance

Geplaatst door: Eric J. Van Eldik op

Beste Peter,
Van Harte Proficiat!
Zover heeft nog geen nederlander het geschopt bij Citroën, Chapeau.
Hartelijke groeten vooral ook aan Linda.
Dietrich Vastenburg

Geplaatst door: Dietrich Vastenburg op

Hoi JP. Ik zie toevallig dit bericht. Tijd niet gezien maar ik wil je toch van harte feliciteren met deze geweldige functie. Heel veel succes en plezier in deze Job, ook namens Heleen.
Groetjes Henriette

Geplaatst door: Henriette de Vetten op