Detailresult Groep omvat 189 supermarktwinkels (DekaMarkt en Dirk van den Broek) in Nederland. Ze worden ondersteund door Detailresult Logistiek, door de productiebedrijven (slagerij en bakkerijen), door Detailresult Services (ICT, administraties, HR en bouwbureau) en commercie. Bij Detailresult werken ruim achttien duizend mensen.
John Kruijssen (49) is sinds 1 april 2010 ceo geweest van de Markeur groep. In deze periode is Markeur in omzet blijven groeien, is de kapitalisatie van de groep (waaronder ook MultiLease) vernieuwd, is een nieuwe corporate identity geïntroduceerd, zijn Motorhuis, Multi Energy en MultiRent actief geworden  in een groter gebied, hebben Motorhuis en Multi Energy additionele merken toegevoegd, is gestart met Pop-up stores in Leiden en Amsterdam en meer recentelijk is een Short lease Internet applicatie (Lease Online) live gegaan en is Autoschadehuis ondergebracht in een joint venture, aldus de opsomming van Markeur.
Arie Bast (cfo) en Ruud van Munster (directeur Multi Energy) zullen voorlopig de meeste taken van Kruijssen waarnemen. De RvC kan zodoende in alle rust zorgdragen voor een opvolger.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding