Matos komt over van Continental in Duitsland, waar hij Vice President was van de divisie Commercial Specialty Tires. Eerder was hij algemeen directeur van Continental in Brazilië en (vanuit Duitsland en de VS) Senior Vice President for Quality Management. In deze rol was hij ook direct betrokken bij diverse uitbreidingen en investeringen.

Pedro Matos studeerde aan de technische universiteit in Porto en begon in 1999 als Quality Engineer zijn loopbaan bij Continenal. Zijn aanspreekpunt binnen Apollo Tyres wordt Neeraj Kanwar, Vice Chairman & Managing Director. Kanwar stelt dat de focus op kwaliteit sterk is gegroeid met de wereldwijde uitbreiding van Apollo. "Met zijn ervaring met benchmarken, ontwikkelen en implementeren van systemen en processen is hij het beste toegerust om deze essentiële functie bij Apollo Tyres te vervullen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding