Uitbreiding commercieel team VDS Automotive Group

VDS Automotive Group heeft per 1 september haar commercieel team

versterkt met Thomas Leurink en Ron Fleuren.

Beide functies zijn nieuw binnen de organisatie en moeten VDS helpen haar groeiambitie voor de aankomende jaren te realiseren.

Om de landelijke dekking te verbeteren, is Ron Fleuren (49) aangetrokken als accountmanager voor de regio Zuidoost Nederland. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in zowel de groothandel als import- en exportdienstverlening, in diverse commerciële functies bij Autobedrijf Van der Wal en Grensland Auto.

Thomas Leurink (39) zal als Key Accountmanager de positie van VDS binnen het grootzakelijke segment gaan versterken. De nadruk komt hierbij te liggen op het ontwikkelen en onderhouden van de relaties bij leasemaatschappijen en dealerholdings. Deze functie sluit naadloos aan op de jarenlange ervaring die Thomas in dit speelveld heeft opgedaan bij AutoScout24. Daarnaast zal hij medeverantwoordelijk zijn voor een toename in de afzet van nieuwe auto’s.

 

Uitbreiding commercieel team VDS Automotive Group - Automobielmanagement.nl

Uitbreiding commercieel team VDS Automotive Group

VDS Automotive Group heeft per 1 september haar commercieel team

versterkt met Thomas Leurink en Ron Fleuren.

Beide functies zijn nieuw binnen de organisatie en moeten VDS helpen haar groeiambitie voor de aankomende jaren te realiseren.

Om de landelijke dekking te verbeteren, is Ron Fleuren (49) aangetrokken als accountmanager voor de regio Zuidoost Nederland. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in zowel de groothandel als import- en exportdienstverlening, in diverse commerciële functies bij Autobedrijf Van der Wal en Grensland Auto.

Thomas Leurink (39) zal als Key Accountmanager de positie van VDS binnen het grootzakelijke segment gaan versterken. De nadruk komt hierbij te liggen op het ontwikkelen en onderhouden van de relaties bij leasemaatschappijen en dealerholdings. Deze functie sluit naadloos aan op de jarenlange ervaring die Thomas in dit speelveld heeft opgedaan bij AutoScout24. Daarnaast zal hij medeverantwoordelijk zijn voor een toename in de afzet van nieuwe auto’s.