Mark Dijkstra benoemd tot algemeen directeur Motorhuis

Mark Dijkstra is met ingang van 23 november benoemd tot algemeen directeur van Motorhuis. Hij was coo van Spuigroep.

Mark Dijkstra heeft vijftien jaar ervaring in de mobiliteitsmarkt, waarvan de laatste vijf jaar als algemeen directeur Europcar en coo van Spuigroep. Zijn huidige taken worden voorlopig waargenomen door de andere directieteamleden van Markeur Holding en Spuigroep die gezamenlijk de integratie van de twee organisaties aansturen.
Spuigroep is actief op het gebied van autodealeractiviteiten, autoverhuur, leasing, tankstations en aanhangwagenverhuur onder de merknamen Motorhuis, Europcar Autoverhuur, Multirent, Multilease, Achilles Autolease, Optima Wagenpark Optimalisatie, Boedelbak, Achilles Brandstoffen Maatschappij (Avia) en BB&L Carrental.

Mark Dijkstra benoemd tot algemeen directeur Motorhuis - Automobielmanagement.nl

Mark Dijkstra benoemd tot algemeen directeur Motorhuis

Mark Dijkstra is met ingang van 23 november benoemd tot algemeen directeur van Motorhuis. Hij was coo van Spuigroep.

Mark Dijkstra heeft vijftien jaar ervaring in de mobiliteitsmarkt, waarvan de laatste vijf jaar als algemeen directeur Europcar en coo van Spuigroep. Zijn huidige taken worden voorlopig waargenomen door de andere directieteamleden van Markeur Holding en Spuigroep die gezamenlijk de integratie van de twee organisaties aansturen.
Spuigroep is actief op het gebied van autodealeractiviteiten, autoverhuur, leasing, tankstations en aanhangwagenverhuur onder de merknamen Motorhuis, Europcar Autoverhuur, Multirent, Multilease, Achilles Autolease, Optima Wagenpark Optimalisatie, Boedelbak, Achilles Brandstoffen Maatschappij (Avia) en BB&L Carrental.