Gerard ten Buuren formeel benoemd tot voorzitter BOA

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Gerard ten Buuren (56) formeel gekozen als voorzitter van de afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren neemt daarmee per 11 januari 2016 het stokje over van Theo Fledderus.

De selectiecommissie die zich namens het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven boog over de keuze van een nieuwe voorzitter, droeg unaniem Gerard ten Buuren (56) voor. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is hij gepresenteerd als voorkeurskandidaat. Daar stemde de meerderheid van de leden voor Ten Buuren, die "blij en trots" is. "Blij omdat de selectiecommissie mij als voorkeurskandidaat heeft voorgedragen en dat de leden mij vervolgens benoemd hebben. Trots omdat Bovag een ijzersterk merk is, met een professionele werkorganisatie erachter. De afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven is daarbinnen een sterke partij met zo’n 3.300 leden. Ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden aan de slag te gaan."
Gerard ten Buuren is bekend met Bovag door zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en jarenlange werkzaamheden binnen de branche. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de automotive branche. Ten Buuren staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Vóór 2008 was hij directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij financiering- en leasemaatschappij Abfin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gerard, van harte gefeliciteerd.

Wilbert Muilenburg Autoroute.EU

Geplaatst door: Wilbert Muilenburg op

Gefeliciteerd Gerard, mooie stap!

Geplaatst door: Bas Oude Luttikhuis op
Gerard ten Buuren formeel benoemd tot voorzitter BOA - Automobielmanagement.nl

Gerard ten Buuren formeel benoemd tot voorzitter BOA

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Gerard ten Buuren (56) formeel gekozen als voorzitter van de afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren neemt daarmee per 11 januari 2016 het stokje over van Theo Fledderus.

De selectiecommissie die zich namens het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven boog over de keuze van een nieuwe voorzitter, droeg unaniem Gerard ten Buuren (56) voor. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is hij gepresenteerd als voorkeurskandidaat. Daar stemde de meerderheid van de leden voor Ten Buuren, die "blij en trots" is. "Blij omdat de selectiecommissie mij als voorkeurskandidaat heeft voorgedragen en dat de leden mij vervolgens benoemd hebben. Trots omdat Bovag een ijzersterk merk is, met een professionele werkorganisatie erachter. De afdeling Bovag Onafhankelijke Autobedrijven is daarbinnen een sterke partij met zo’n 3.300 leden. Ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden aan de slag te gaan."
Gerard ten Buuren is bekend met Bovag door zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en jarenlange werkzaamheden binnen de branche. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de automotive branche. Ten Buuren staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Vóór 2008 was hij directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij financiering- en leasemaatschappij Abfin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gerard, van harte gefeliciteerd.

Wilbert Muilenburg Autoroute.EU

Geplaatst door: Wilbert Muilenburg op

Gefeliciteerd Gerard, mooie stap!

Geplaatst door: Bas Oude Luttikhuis op