Uitbreiding directie Stern Auto met Floris Hoefsloot

Stern Auto heeft per 1 januari 2016 de directie versterkt met een nieuwe directeur sales personenwagens in de persoon van Floris Hoefsloot.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz dealer in Nederland. Hoefsloot werkt veertien jaar in de Mercedes-Benz Wholesale- en retailorganisatie, als laatste in de rol van manager retail sales MBC bij Mercedes-Benz Nederland. Hoefsloot zal de uitgebreide portefeuille sales personenwagens op zich nemen. Mede door zijn ervaring en commerciële drive zal Stern Auto groeien in marktaandeel Mercedes-Benz en Smart personenwagens. Met deze uitbreiding is de Stern Auto-organisatie ingericht conform het model van de fabrikant. Het managementteam van Stern Auto bestaat verder uit Arnoud Zuijdendorp (directeur), Jaap Schoemaker (directeur after sales), Hetty Vissers (controller) en Ben Frequin (manager marketing en customer service). Directeur Zuijdendorp: "Door de uitbreiding van het management team met Floris Hoefsloot kunnen wij onze groeistrategie versnellen. Het merk Mercedes-Benz groeit sterk op alle productgroepen: personenwagens, vans en trucks. Stern Auto is voornemens z’n performance en hoge klanttevredenheid te continueren en verder te investeren in online marketing, verkoop occasions en customer experience."
Stern Auto is onderdeel van Stern Groep, een grote Nederlandse automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern staat qua verkoopaantallen op nummer 1 van de DSN Dealer Holding Top 100, met zo’n 23 duizend verkochte auto’s (boekjaar 2014).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Floris, van harte gefeliciteerd! Geen berg te hoog! Veel succes.

Geplaatst door: Henk Kruit op
Uitbreiding directie Stern Auto met Floris Hoefsloot - Automobielmanagement.nl

Uitbreiding directie Stern Auto met Floris Hoefsloot

Stern Auto heeft per 1 januari 2016 de directie versterkt met een nieuwe directeur sales personenwagens in de persoon van Floris Hoefsloot.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz dealer in Nederland. Hoefsloot werkt veertien jaar in de Mercedes-Benz Wholesale- en retailorganisatie, als laatste in de rol van manager retail sales MBC bij Mercedes-Benz Nederland. Hoefsloot zal de uitgebreide portefeuille sales personenwagens op zich nemen. Mede door zijn ervaring en commerciële drive zal Stern Auto groeien in marktaandeel Mercedes-Benz en Smart personenwagens. Met deze uitbreiding is de Stern Auto-organisatie ingericht conform het model van de fabrikant. Het managementteam van Stern Auto bestaat verder uit Arnoud Zuijdendorp (directeur), Jaap Schoemaker (directeur after sales), Hetty Vissers (controller) en Ben Frequin (manager marketing en customer service). Directeur Zuijdendorp: "Door de uitbreiding van het management team met Floris Hoefsloot kunnen wij onze groeistrategie versnellen. Het merk Mercedes-Benz groeit sterk op alle productgroepen: personenwagens, vans en trucks. Stern Auto is voornemens z’n performance en hoge klanttevredenheid te continueren en verder te investeren in online marketing, verkoop occasions en customer experience."
Stern Auto is onderdeel van Stern Groep, een grote Nederlandse automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern staat qua verkoopaantallen op nummer 1 van de DSN Dealer Holding Top 100, met zo’n 23 duizend verkochte auto’s (boekjaar 2014).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Floris, van harte gefeliciteerd! Geen berg te hoog! Veel succes.

Geplaatst door: Henk Kruit op