Aston Martin hield afgelopen woensdag 30 maart een informatie- en recruitment evenement in het International Centre for Aerospace Training in South-Wales. Interessant is dat die meeting op dezelfde dag kwam dat staalfabrikant TataSteel aangekondigde haar fabrieken in dat deel van Groot-Brittannië af te stoten.

"Onze nieuwe fabriek vormt een belangrijk onderdeel van ons ‘plan voor de tweede eeuw’. Het is daarom van essentieel belang dat we er een team van wereldklasse kunnen vormen," aldus directeur Human Resources Michael Kerr van Aston Martin. De autofabrikant wil kandidaten tijdens het evenement informeren over de verschillende carrière-mogelijkheden maar ook over opleidingen en stageplaatsen. Kerr: "We zoeken toegewijde mensen met passie voor ons Aston Martin team."

Aston Martin kondigde vorige maand aan een nieuwe fabriek te bouwen in St Athan. De feitelijke bouwwerkzaamheden zullen volgend jaar van start gaan. Het luxe merk wil in Wales haar nieuwe SUV gaan bouwen terwijl de bestaande hoofdvestiging in Gaydon de overige modellen blijft maken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding