Anne Brons volgt Chris Collet op bij BMW Nederland

Per 1 mei 2016 wordt Chris Collet (45) verantwoordelijk voor de activiteiten van BMW Group Austria GmbH in Salzburg, Oostenrijk als CEO. Verkoopdirecteur Chris Collet wordt per 1 mei opgevolgd door Anne Brons (47).

Chris is sinds 2010 onderdeel van het directieteam van BMW Group in Nederland, aanvankelijk verantwoordelijk voor MINI en sinds 2013 voor de afdeling Sales. Met zijn volledige team en een intensieve samenwerking met de BMW dealerorganisatie is het gelukt om het verkoopvolume BMW en het segmentaandeel stabiel te laten groeien en een nummer 1 positie te bereiken onder de drie Duitse premiummerken. 

Zijn opvolger Anne Brons heeft een grote ervaring in de leasemarkt waarin hij diverse commerciële rollen vervulde bij o.a. Lease Plan en sinds 2006 bij Alphabet. Voor de overname van ING Car Lease was Anne Algemeen Directeur van Alphabet BV in Rijswijk en in de afgelopen jaren vervulde hij bij Alphabet Nederland BV in Breda de rol van Directeur Marketing en Business Development.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Anne Brons volgt Chris Collet op bij BMW Nederland - Automobielmanagement.nl

Anne Brons volgt Chris Collet op bij BMW Nederland

Per 1 mei 2016 wordt Chris Collet (45) verantwoordelijk voor de activiteiten van BMW Group Austria GmbH in Salzburg, Oostenrijk als CEO. Verkoopdirecteur Chris Collet wordt per 1 mei opgevolgd door Anne Brons (47).

Chris is sinds 2010 onderdeel van het directieteam van BMW Group in Nederland, aanvankelijk verantwoordelijk voor MINI en sinds 2013 voor de afdeling Sales. Met zijn volledige team en een intensieve samenwerking met de BMW dealerorganisatie is het gelukt om het verkoopvolume BMW en het segmentaandeel stabiel te laten groeien en een nummer 1 positie te bereiken onder de drie Duitse premiummerken. 

Zijn opvolger Anne Brons heeft een grote ervaring in de leasemarkt waarin hij diverse commerciële rollen vervulde bij o.a. Lease Plan en sinds 2006 bij Alphabet. Voor de overname van ING Car Lease was Anne Algemeen Directeur van Alphabet BV in Rijswijk en in de afgelopen jaren vervulde hij bij Alphabet Nederland BV in Breda de rol van Directeur Marketing en Business Development.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding