Jörg Buchheim nieuwe directeur Inalfa

Inalfa Roof Systems Group, de op een na grootste leverancier van schuifdaken voor de automobielindustrie, heeft een nieuwe directeur.

De 49-jarige Duitser Jörg Buchheim is per 1 juli de nieuwe directeur van Inalfa Roof Systems Group.

De 49-jarige Duitser Jörg Buchheim is per 1 juli de nieuwe directeur van Inalfa Roof Systems Group. Hij neemt daarmee het stokje over van de vertrokken Frank Löschmann. Löschmann was drie jaar CEO van de multinational.

Het Chinese BHAP, dat Inalfa Roof Systems Group in 2011 overnam, droeg Jörg Buchheim voor als nieuwe CEO van Inalfa. Buchheim heeft zijn sporen verdiend door jaren als CEO van Hella in China werkzaam te zijn geweest. Onder zijn leiding wist het bedrijf in China binnen korte tijd te groeien van drie naar 50 zelfstandige ondernemingen met zo’n 7000 medewerkers. Voordat Buchheim het Chinese avontuur aanging, was hij werkzaam voor BMW. De 49-jarige Duitser is van origine elektronisch engineer.

Voormalig CEO Löschmann zal tot 1 september aanwezig zijn om Jörg Buchheim wegwijs te maken binnen de organisatie.

Jörg Buchheim nieuwe directeur Inalfa - Automobielmanagement.nl

Jörg Buchheim nieuwe directeur Inalfa

Inalfa Roof Systems Group, de op een na grootste leverancier van schuifdaken voor de automobielindustrie, heeft een nieuwe directeur.

De 49-jarige Duitser Jörg Buchheim is per 1 juli de nieuwe directeur van Inalfa Roof Systems Group.

De 49-jarige Duitser Jörg Buchheim is per 1 juli de nieuwe directeur van Inalfa Roof Systems Group. Hij neemt daarmee het stokje over van de vertrokken Frank Löschmann. Löschmann was drie jaar CEO van de multinational.

Het Chinese BHAP, dat Inalfa Roof Systems Group in 2011 overnam, droeg Jörg Buchheim voor als nieuwe CEO van Inalfa. Buchheim heeft zijn sporen verdiend door jaren als CEO van Hella in China werkzaam te zijn geweest. Onder zijn leiding wist het bedrijf in China binnen korte tijd te groeien van drie naar 50 zelfstandige ondernemingen met zo’n 7000 medewerkers. Voordat Buchheim het Chinese avontuur aanging, was hij werkzaam voor BMW. De 49-jarige Duitser is van origine elektronisch engineer.

Voormalig CEO Löschmann zal tot 1 september aanwezig zijn om Jörg Buchheim wegwijs te maken binnen de organisatie.