Wijnand Kuiper nieuwe financieel directeur ALD

Wijnand Kuiper (42 jaar) versterkt sinds deze maand als financieel directeur het directieteam van leasemaatschappij ALD Automotive. Kuiper, vertrekkend bij Care Autoschade, volgt Matthieu van Tellingen op.

In zijn nieuwe rol wordt Kuiper eindverantwoordelijk voor de financiële afdelingen waaronder Controlling, Accounting, Collectie en Acceptatie. Daarnaast maakt hij deel uit van het Nederlandse directieteam en zal hij een belangrijke rol spelen bij de uitrol van de strategie van de leasemaatschappij gericht op innovatie en groei.

Kuiper volgt de naar de IT-dienstverlener Topicus vertrokken Matthieu van Tellingen op. Van Tellingen heeft ruim 9 jaar bij ALD Automotive gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wijnand Kuiper nieuwe financieel directeur ALD - Automobielmanagement.nl

Wijnand Kuiper nieuwe financieel directeur ALD

Wijnand Kuiper (42 jaar) versterkt sinds deze maand als financieel directeur het directieteam van leasemaatschappij ALD Automotive. Kuiper, vertrekkend bij Care Autoschade, volgt Matthieu van Tellingen op.

In zijn nieuwe rol wordt Kuiper eindverantwoordelijk voor de financiële afdelingen waaronder Controlling, Accounting, Collectie en Acceptatie. Daarnaast maakt hij deel uit van het Nederlandse directieteam en zal hij een belangrijke rol spelen bij de uitrol van de strategie van de leasemaatschappij gericht op innovatie en groei.

Kuiper volgt de naar de IT-dienstverlener Topicus vertrokken Matthieu van Tellingen op. Van Tellingen heeft ruim 9 jaar bij ALD Automotive gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding