Matthias Urban nieuwe verkoopdirecteur bij Vredestein

Matthias Urban is per 1 juli aangesteld als de nieuwe directeur sales bij Apollo Vredestein. Hij is benoemd op basis van zijn jarenlange ervaring in de automotive sector.

Matthias Urban nieuwe Directeur Sales bij Vredestein

Urban’s benoeming volgt op de beslissing van de voormalige directeur sales Jaap van Wessum om afscheid te nemen van Apollo Vredestein na meer dan 20 jaar in diverse functies. Hij blijft aan tot eind 2016 om de overgang naar zijn opvolger zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Matthias Urban was eerder product business unit director en marketing director consumer tyres voor de regio’s Midden-Oosten en Afrika bij Goodyear Dunlop. "Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan bij zo’n dynamisch en klantgericht bedrijf als Apollo Vredestein en deel uit te maken van het managementteam," aldus Matthias Urban.

De verwachting is dat hij verdere groei van het bedrijf in Europa zeker zal stimuleren.

Matthias Urban nieuwe verkoopdirecteur bij Vredestein - Automobielmanagement.nl

Matthias Urban nieuwe verkoopdirecteur bij Vredestein

Matthias Urban is per 1 juli aangesteld als de nieuwe directeur sales bij Apollo Vredestein. Hij is benoemd op basis van zijn jarenlange ervaring in de automotive sector.

Matthias Urban nieuwe Directeur Sales bij Vredestein

Urban’s benoeming volgt op de beslissing van de voormalige directeur sales Jaap van Wessum om afscheid te nemen van Apollo Vredestein na meer dan 20 jaar in diverse functies. Hij blijft aan tot eind 2016 om de overgang naar zijn opvolger zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Matthias Urban was eerder product business unit director en marketing director consumer tyres voor de regio’s Midden-Oosten en Afrika bij Goodyear Dunlop. "Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan bij zo’n dynamisch en klantgericht bedrijf als Apollo Vredestein en deel uit te maken van het managementteam," aldus Matthias Urban.

De verwachting is dat hij verdere groei van het bedrijf in Europa zeker zal stimuleren.