Stoelendans in top PSA

PSA voert per 1 september een aantal verschuivingen door in de directie. Doel is het uitrollen van de nieuwe mobiliteitsdiensten te garanderen, de prestaties in China te verbeteren en te zorgen dat de lancering van 121 producten wereldwijd goed georkestreerd gaat worden.

In de eerste plaats is Grégoire Olivier benoemd tot hoofd van een nieuw Mobility Services Department. Hij is momenteel directeur voor de regio China en Zuidoost-Azië, een functie die wordt overgenomen door Denis Martin. Zijn positie aan het hoofd van de Europese activiteiten wordt weer ingevuld door Maxime Picat, momenteel manager van het merk Peugeot. Picat is daarbij vooral verantwoordelijk voor het producten- en technologie offensief dat PSA in Europa wil voeren. Hij is bovendien benoemd in de PSA Managing Board waar hij de plaats inneemt van Olivier. Jean-Philippe Imparato wordt tenslotte de nieuwe manager voor het merk Peugeot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stoelendans in top PSA - Automobielmanagement.nl

Stoelendans in top PSA

PSA voert per 1 september een aantal verschuivingen door in de directie. Doel is het uitrollen van de nieuwe mobiliteitsdiensten te garanderen, de prestaties in China te verbeteren en te zorgen dat de lancering van 121 producten wereldwijd goed georkestreerd gaat worden.

In de eerste plaats is Grégoire Olivier benoemd tot hoofd van een nieuw Mobility Services Department. Hij is momenteel directeur voor de regio China en Zuidoost-Azië, een functie die wordt overgenomen door Denis Martin. Zijn positie aan het hoofd van de Europese activiteiten wordt weer ingevuld door Maxime Picat, momenteel manager van het merk Peugeot. Picat is daarbij vooral verantwoordelijk voor het producten- en technologie offensief dat PSA in Europa wil voeren. Hij is bovendien benoemd in de PSA Managing Board waar hij de plaats inneemt van Olivier. Jean-Philippe Imparato wordt tenslotte de nieuwe manager voor het merk Peugeot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding