Miranda Maasman nieuwe public affairs adviseur RAI Vereniging

Per 1 oktober is Miranda Maasman in dienst getreden van RAI Vereniging als public affairs adviseur bij de afdeling Externe Betrekkingen.

Miranda Maasman nieuwe public affairs adviseur RAI Vereniging

Mr Miranda Elisabeth Maasman (43) komt van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV), waar zij secretaris Economische en Juridische Zaken was. Naast juridische advisering was ze ook verantwoordelijk voor alle public affairs werkzaamheden binnen haar dossiers.

Bij RAI Vereniging wachten een groot aantal politieke dossiers op extra aandacht. Van voertuigeisen voor trailers tot GreenDeals over brom- en snorfietsen. Miranda’s taak is om samen met collega’s een public affairsbeleid te ontwikkelen. Zij gaat bestuurders, directie, managers en medewerkers adviseren op dit gebied.

Daarnaast omvat haar takenpakket het monitoren van de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, zodat RAI Vereniging vroegtijdig kan reageren op nieuwe kansen en uitdagingen. Het centrale doel bij al deze werkzaamheden is om politieke besluitvorming voor de mobiliteitsbranche in gunstige zin te beïnvloeden.

RAI Vereniging is blij met de komst van Miranda Maasman. De nieuwe afdeling Externe Betrekkingen kent na haar komst nog één vacature, die van communicatieadviseur. Naar verwachting zal ook die vacature op korte termijn worden ingevuld.

Miranda Maasman nieuwe public affairs adviseur RAI Vereniging - Automobielmanagement.nl

Miranda Maasman nieuwe public affairs adviseur RAI Vereniging

Per 1 oktober is Miranda Maasman in dienst getreden van RAI Vereniging als public affairs adviseur bij de afdeling Externe Betrekkingen.

Miranda Maasman nieuwe public affairs adviseur RAI Vereniging

Mr Miranda Elisabeth Maasman (43) komt van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV), waar zij secretaris Economische en Juridische Zaken was. Naast juridische advisering was ze ook verantwoordelijk voor alle public affairs werkzaamheden binnen haar dossiers.

Bij RAI Vereniging wachten een groot aantal politieke dossiers op extra aandacht. Van voertuigeisen voor trailers tot GreenDeals over brom- en snorfietsen. Miranda’s taak is om samen met collega’s een public affairsbeleid te ontwikkelen. Zij gaat bestuurders, directie, managers en medewerkers adviseren op dit gebied.

Daarnaast omvat haar takenpakket het monitoren van de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, zodat RAI Vereniging vroegtijdig kan reageren op nieuwe kansen en uitdagingen. Het centrale doel bij al deze werkzaamheden is om politieke besluitvorming voor de mobiliteitsbranche in gunstige zin te beïnvloeden.

RAI Vereniging is blij met de komst van Miranda Maasman. De nieuwe afdeling Externe Betrekkingen kent na haar komst nog één vacature, die van communicatieadviseur. Naar verwachting zal ook die vacature op korte termijn worden ingevuld.