Pieter van der Velden verlaat Louwman & Parqui

In goed overleg hebben Louwman & Parqui en Pieter van der Velden afgesproken dat hij zijn functie als Algemeen Directeur van de Toyota en Lexus importeur neerlegt. Voorlopig worden zijn taken overgenomen door Eric Louwman, President van Louwman & Parqui en Louwman Group.

Pieter van der Velden verlaat Louwman & Parqui

Van der Velden trad op 1 september 2006 in dienst bij Louwman & Parqui en heeft de onderneming met veel bevlogenheid geleid. Het snel veranderende speelveld in de autobranche vraagt nu om een andere vorm van leiderschap om toekomstige ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Pieter van der Velden: "Het automotive ondernemerschap in combinatie met de grote mate van betrokkenheid van de aandeelhouders, de medewerkers en de dealerorganisaties voor de merken Toyota en Lexus, hebben mij altijd enorm geïnspireerd om samen de job te doen. Ik zal de dynamiek van de branche missen, maar kijk uit naar andere mogelijkheden die op mijn pad zullen komen."

Eric Louwman: "Pieter van der Velden heeft zich de afgelopen 10 jaar met veel drive en passie ingezet voor Louwman & Parqui en daarvoor bedanken we hem hartelijk."

Pieter van der Velden verlaat Louwman & Parqui - Automobielmanagement.nl

Pieter van der Velden verlaat Louwman & Parqui

In goed overleg hebben Louwman & Parqui en Pieter van der Velden afgesproken dat hij zijn functie als Algemeen Directeur van de Toyota en Lexus importeur neerlegt. Voorlopig worden zijn taken overgenomen door Eric Louwman, President van Louwman & Parqui en Louwman Group.

Pieter van der Velden verlaat Louwman & Parqui

Van der Velden trad op 1 september 2006 in dienst bij Louwman & Parqui en heeft de onderneming met veel bevlogenheid geleid. Het snel veranderende speelveld in de autobranche vraagt nu om een andere vorm van leiderschap om toekomstige ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Pieter van der Velden: "Het automotive ondernemerschap in combinatie met de grote mate van betrokkenheid van de aandeelhouders, de medewerkers en de dealerorganisaties voor de merken Toyota en Lexus, hebben mij altijd enorm geïnspireerd om samen de job te doen. Ik zal de dynamiek van de branche missen, maar kijk uit naar andere mogelijkheden die op mijn pad zullen komen."

Eric Louwman: "Pieter van der Velden heeft zich de afgelopen 10 jaar met veel drive en passie ingezet voor Louwman & Parqui en daarvoor bedanken we hem hartelijk."