De Keuzegids mbo* waardeert IVA Driebergen met 95 van de 100 punten. De brede business school is daarmee de beste mbo-vakschool in Nederland. Docenten, lessen, begeleiding, stages, organisatie, alles is meegewogen in de landelijke enquête onder studenten, die de basis van de beoordeling vormt en is uitgevoerd door de onafhankelijke JOB Monitor.

Eerder dit jaar gaven de studenten automotive en nautisch business management uit Driebergen al een zeer hoge waardering voor hun hbo-opleiding in de Keuzegids hbo. Hun oordeel resulteerde in een tweede positie in de ranking tussen alle hogescholen in Nederland. Alle richtingen in Driebergen voeren nu het predicaat "topopleiding", zowel op mbo- als hbo-niveau. Tenslotte bekeek ook de Elsevier welke studies het beste worden beoordeeld door studenten. Het percentage "zeer tevreden" studenten is hoog op de IVA. Meer dan 85% zegt de opleiding aan te raden aan leeftijdsgenoten.

*Bron Keuzegidsen mbo en hbo 2017, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.). De Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs, opgericht vanuit het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS), voert het mbo-onderzoek uit samen met ResearchNet.