Van den Berg heeft ruime ervaring binnen de automotive branche bij fabrikanten (Nissan), importeurs (o.a. Saab en Pon) en dealerbedrijven (Motorhuis). "Ik geloof erg in de aanpak van kwaliteit boven kwantiteit bij Automan", aldus de kersverse partner. "Met het E-assessment in elk werving & selectietraject wordt de geschiktheid van een kandidaat namelijk wetenschappelijk bevestigd. Daarnaast kijk ik ernaar uit om vanuit Automan ondernemers te ondersteunen bij het maken en uitvoeren van plannen voor een succesvolle vervolgstap".

Michiel Pas vult aan: "De achtergrond van Kees sluit heel goed aan bij vragen die wij als Automan vanuit onze opdrachtgevers krijgen voor onder andere het vinden van het juiste talent maar zeker ook op het gebied van consultancy. Kees heeft ruime ervaring in het praktisch ondersteunen van ondernemers op zowel strategisch als operationeel vlak."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding