Alkemade neemt de werkzaamheden over van Frank Vos, die per 1 mei VOC zal verlaten. Ze heeft als opdracht om de dagelijkse leiding over VOC uit te voeren en om richting te geven aan de komende veranderingen, voorlopig tot de zomer. Alkemade heeft als interim -directeur een ruime ervaring en een uitstekende staat van dienst.

VOC ‘nieuwe stijl’ 

De aanstelling van de interim-directeur is een uitvloeisel van VOC ‘nieuwe stijl’. Hiermee wil het opleidingsinstituut alle gewenste veranderingen vlot en effectief kunnen doorvoeren. Onder het motto ‘nieuwe stijl’ wil VOC naar een sterkere focus om aan te sluiten op de wensen in de markt met ‘oplossingen voor een toekomstbestendige branche’, zo stelt men. ‘Het VOC-bestuur wil deze ontwikkeling graag krachtig doorzetten’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding