Silvia de Vries is nieuwe CIO bij ALD automotive

Silvia de Vries (44) begint deze maand bij ALD Automotive Nederland als chief information officer (CIO). De Vries was voorheen werkzaam bij Ziggo als director IT development innovations.

Silvia de Vries is nieuwe CIO bij ALD automotive

De Vries draagt de verantwoordelijkheid voor de afdelingen IT Operations, IT Development en Programma Management en is daarbij ook lid van het directieteam. Het is een nieuwe functie binnen ALD automotive. De Vries speelt een belangrijke rol in het versterken van de IT-organisatie en de realisatie van innovaties.

Algemeen directeur van ALD automotive Nederland Carel Bal is blij met de komst van De Vries: "Om onze strategie te realiseren is een sterke IT-organisatie nodig en hier hebben we dan ook de afgelopen periode meer en meer focus op gelegd. De aanstelling van Silvia de Vries gaat op dat vlak extra slagkracht brengen, haar ervaring en kennis gaan ons helpen om nog beter in te spelen op de door technologie gedreven veranderingen in de markt en onze innovatieve rol daarin."

Silvia de Vries

De Vries is haar carrière gestart als SAP consultant bij Ernst en Young en heeft sinds deze eerste aanstelling bijna 20 jaar IT-ervaring opgedaan. Bij TomTom heeft ze bijna 6 jaar gewerkt als IT manager waar zij verantwoordelijk was voor alle wereldwijde businessapplicaties. Vervolgens is zij bij Ziggo aan de slag gegaan als director network operations centre en security operation centre. In haar laatste functie bij Ziggo als Director IT Development was zij onderdeel van het directors team of development wat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van alle nieuwe producten en diensten van Ziggo.

Silvia de Vries is nieuwe CIO bij ALD automotive - Automobielmanagement.nl

Silvia de Vries is nieuwe CIO bij ALD automotive

Silvia de Vries (44) begint deze maand bij ALD Automotive Nederland als chief information officer (CIO). De Vries was voorheen werkzaam bij Ziggo als director IT development innovations.

Silvia de Vries is nieuwe CIO bij ALD automotive

De Vries draagt de verantwoordelijkheid voor de afdelingen IT Operations, IT Development en Programma Management en is daarbij ook lid van het directieteam. Het is een nieuwe functie binnen ALD automotive. De Vries speelt een belangrijke rol in het versterken van de IT-organisatie en de realisatie van innovaties.

Algemeen directeur van ALD automotive Nederland Carel Bal is blij met de komst van De Vries: "Om onze strategie te realiseren is een sterke IT-organisatie nodig en hier hebben we dan ook de afgelopen periode meer en meer focus op gelegd. De aanstelling van Silvia de Vries gaat op dat vlak extra slagkracht brengen, haar ervaring en kennis gaan ons helpen om nog beter in te spelen op de door technologie gedreven veranderingen in de markt en onze innovatieve rol daarin."

Silvia de Vries

De Vries is haar carrière gestart als SAP consultant bij Ernst en Young en heeft sinds deze eerste aanstelling bijna 20 jaar IT-ervaring opgedaan. Bij TomTom heeft ze bijna 6 jaar gewerkt als IT manager waar zij verantwoordelijk was voor alle wereldwijde businessapplicaties. Vervolgens is zij bij Ziggo aan de slag gegaan als director network operations centre en security operation centre. In haar laatste functie bij Ziggo als Director IT Development was zij onderdeel van het directors team of development wat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van alle nieuwe producten en diensten van Ziggo.