Jan van der Vlist vertrekt bij Bovemij

Zodra Bovemij een vervanger voor hem heeft gevonden, vertrekt Jan van der Vlist – directeur van het onderdeel Financieringen – bij Bovemij.

Jan van der Vlist vertrekt bij Bovemij

Dat laat de verzekeraar weten in een persbericht. Reden voor zijn vertrek is dat Van der Vlist toe is aan een nieuwe uitdaging. "Dit is voor mij het moment om mijn ondernemershart te volgen. Tot er een vervanger voor me gevonden is, blijf ik met veel plezier aan het Takenhofplein werken", zo laat van der Vlist weten.

Jan van der Vlist stond aan de wieg van de Financieringsmaatschappij, die zich in de vijf jaar dat zij nu bestaat stormachtig ontwikkeld heeft. Afgelopen jaar had de organisatie voor 127 miljoen euro aan financieringen uitstaan. Van der Vlist: "Ik ben trots om afscheid te nemen van een organisatie die klaar is voor de volgende stap."

Op welke datum de nieuwe directeur zal beginnen is nog niet duidelijk.

Jan van der Vlist vertrekt bij Bovemij - Automobielmanagement.nl

Jan van der Vlist vertrekt bij Bovemij

Zodra Bovemij een vervanger voor hem heeft gevonden, vertrekt Jan van der Vlist – directeur van het onderdeel Financieringen – bij Bovemij.

Jan van der Vlist vertrekt bij Bovemij

Dat laat de verzekeraar weten in een persbericht. Reden voor zijn vertrek is dat Van der Vlist toe is aan een nieuwe uitdaging. "Dit is voor mij het moment om mijn ondernemershart te volgen. Tot er een vervanger voor me gevonden is, blijf ik met veel plezier aan het Takenhofplein werken", zo laat van der Vlist weten.

Jan van der Vlist stond aan de wieg van de Financieringsmaatschappij, die zich in de vijf jaar dat zij nu bestaat stormachtig ontwikkeld heeft. Afgelopen jaar had de organisatie voor 127 miljoen euro aan financieringen uitstaan. Van der Vlist: "Ik ben trots om afscheid te nemen van een organisatie die klaar is voor de volgende stap."

Op welke datum de nieuwe directeur zal beginnen is nog niet duidelijk.