In zijn nieuwe rol is Dols verantwoordelijk voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Mopar, het aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen.
 

Hij begon zijn carrière bij FCA Netherlands als ‘brand country manager’ Alfa Romeo & Jeep in december 2016. Daarvoor bekleedde hij diverse functies binnen BMW Nederland en was in zijn laatste baan verantwoordelijk voor het merk Mini in Nederland. Zijn voorganger, Cristiana Alicata, heeft besloten om buiten FCA haar carrière voort te zetten.

"Met FCA hebben we een van de breedste portfolio’s in de automotive industrie en bieden in ieder segment een model. Alle merken spelen in op de emotie en zijn uniek in hun soort. Ik kijk er naar uit om de mogelijkheden die al deze mooie merken bieden te benutten en verder uit te bouwen. Ik zie veel potentie, zowel in de zakelijke- als privémarkt. Om deze kansen te benutten is een goede samenwerking met het dealernetwerk essentieel. Ik wil Cristiana dan ook bedanken voor haar inzet en ingezette koers de relatie met het dealernetwerk te intensiveren. We moeten het samen doen," aldus Christiaan Dols.