Ex-topman Carglass Jean-Paul Teyssen naar CarsOnTheWeb

Jean-Paul Teyssen, voormalig CEO van Carglass, treed toe tot de raad van bestuur van online autoveilingbedrijf CarsOnTheWeb.

Ex-topman Carglass Jean-Paul Teyssen naar CarsOnTheWeb

Eind vorig jaar kwam er een frisse wind in de bestuurskamer van de COTW-groep. De intrede van investeringsfondsen Vortex Capital Partners en ABN AMRO Participaties leverde 3 nieuwe afgevaardigden in de Raad van Bestuur op. Met de aanstelling van Jean-Paul Teyssen per 1 juli krijgt CarsOnTheWeb nu versterking in de bestuurskamer. "Tel daar het zitje van oprichter Steven Lismont bij op en je weet dat alle 5 bestuursmandaten ingenomen zijn," zegt Meyssen.

Teyssen tekende bij Carglass een vergelijkbare groeistrategie uit waarbij de focus lag op de optimalisatie van interne processen en human capital om de klantentevredenheid en toegankelijkheid van de diensten sterk te verbeteren. Bovendien is Teyssen een bekende naam in de leasing-, fleet- en verzekeringswereld.

Uitbreiding directie

Er zijn ook een aantal nieuwe aanstellingen in de directie. Op 1 maart werd Claudia Ruzzi benoemd tot HR manager. Zij zal hoofdzakelijk inzetten op leadership, competentieontwikkeling en ondersteuning van het groeiende personeelsbestand. Pieter Behets promoveert tot Chief Business Development Officer (CBO). Hij zal de verschillende vestigingen aansturen met het oog op een uniforme aanpak van het veilinggebeuren en uitwisseling van best practises zodat vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd. Jan Van Orshoven (COO), Gino Vleminckx (CCO) Wim Deboel (CIO) en Peter Suy (CFO) blijven op post binnen het directiecomité naast Johan Meyssen (CEO).

Wissel bij CarsOnTheWeb Nederland en België

Per 1 juli treedt Richard Buss aan als Country Manager voor de Nederlandse vestiging ter vervanging van Remco Otte. Lars Agten start in september bij CarsOnTheWeb en zal begin 2018, na een overgangsperiode, de functie van Country Manager Belgium van Pieter Behets overnemen.

Reacties

Beste Jean-Paul,

ik dacht je ging het rustiger aandoen!! Ik wens je veel succes. Je kunt al met mijn auto beginnen: Cadillac 3,6 wagon awd 2013 . 120.000 km op gas. Ga terug naar NL in 2018

Geplaatst door: f mevissen op
Ex-topman Carglass Jean-Paul Teyssen naar CarsOnTheWeb - Automobielmanagement.nl

Ex-topman Carglass Jean-Paul Teyssen naar CarsOnTheWeb

Jean-Paul Teyssen, voormalig CEO van Carglass, treed toe tot de raad van bestuur van online autoveilingbedrijf CarsOnTheWeb.

Ex-topman Carglass Jean-Paul Teyssen naar CarsOnTheWeb

Eind vorig jaar kwam er een frisse wind in de bestuurskamer van de COTW-groep. De intrede van investeringsfondsen Vortex Capital Partners en ABN AMRO Participaties leverde 3 nieuwe afgevaardigden in de Raad van Bestuur op. Met de aanstelling van Jean-Paul Teyssen per 1 juli krijgt CarsOnTheWeb nu versterking in de bestuurskamer. "Tel daar het zitje van oprichter Steven Lismont bij op en je weet dat alle 5 bestuursmandaten ingenomen zijn," zegt Meyssen.

Teyssen tekende bij Carglass een vergelijkbare groeistrategie uit waarbij de focus lag op de optimalisatie van interne processen en human capital om de klantentevredenheid en toegankelijkheid van de diensten sterk te verbeteren. Bovendien is Teyssen een bekende naam in de leasing-, fleet- en verzekeringswereld.

Uitbreiding directie

Er zijn ook een aantal nieuwe aanstellingen in de directie. Op 1 maart werd Claudia Ruzzi benoemd tot HR manager. Zij zal hoofdzakelijk inzetten op leadership, competentieontwikkeling en ondersteuning van het groeiende personeelsbestand. Pieter Behets promoveert tot Chief Business Development Officer (CBO). Hij zal de verschillende vestigingen aansturen met het oog op een uniforme aanpak van het veilinggebeuren en uitwisseling van best practises zodat vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd. Jan Van Orshoven (COO), Gino Vleminckx (CCO) Wim Deboel (CIO) en Peter Suy (CFO) blijven op post binnen het directiecomité naast Johan Meyssen (CEO).

Wissel bij CarsOnTheWeb Nederland en België

Per 1 juli treedt Richard Buss aan als Country Manager voor de Nederlandse vestiging ter vervanging van Remco Otte. Lars Agten start in september bij CarsOnTheWeb en zal begin 2018, na een overgangsperiode, de functie van Country Manager Belgium van Pieter Behets overnemen.

Reacties

Beste Jean-Paul,

ik dacht je ging het rustiger aandoen!! Ik wens je veel succes. Je kunt al met mijn auto beginnen: Cadillac 3,6 wagon awd 2013 . 120.000 km op gas. Ga terug naar NL in 2018

Geplaatst door: f mevissen op