Harry Wolters is benoemd tot directeur verkoop Europa. Harry Wolters trad in 1996 bij DAF in dienst en bekleedde posities met toenemende verantwoordelijkheid, inclusief die van bedrijfsleider van de Truck Assemblagefabriek in Eindhoven en directeur human resources. In oktober 2014 werd hij aangesteld in zijn huidige functie van directeur operations. Harry Wolters behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven en rondde dit jaar het Executive Program aan Stanford University af. In zijn nieuwe functie blijft hij lid van de Board of Management.

Jos Habets is benoemd tot directeur operations. Jos Habets kwam in 1998 bij DAF in dienst. Hij had verschillende financiële functies met toenemende verantwoordelijkheid – waaronder die van manager van de Bedrijfseconomische Afdeling en DAF Group Controller – voordat hij in 2010 werd benoemd tot directeur Financiën en lid van de Board of Management. Jos Habets behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.

Harald Seidel is benoemd tot directeur Financiën. Hij trad in 2001 bij DAF in dienst en bekleedde functies met toenemende verantwoordelijkheid, waaronder die van controller van PACCAR Parts Europe en controller marketing & sales. In 2016 werd hij aangesteld in zijn huidige functie van group controller. Harald Seidel behaalde een Master Econometrie aan de Universiteit van Tilburg en is gecertificeerd management accountant (CMA) en financieel manager (CFM). Harald Seidel zal toetreden tot de DAF Board of Management.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding