Bianca Slotboom is nieuwe brandmanager Infiniti

Bianca Slotboom is de nieuwe brandmanager van Infiniti bij de VKV Groep. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de sales en aftersales activiteiten van het automerk in Nederland.

Slotboom is sinds 2014 werkzaam bij de VKV Groep en heeft in deze periode meerdere functies bekleed. Haar brede ervaring in hospitality in combinatie met de Hogere Hotelschool en een MsC in Business Administration vormen volgens het luxemerk ‘de basis om succesvol te zijn met het merk in Nederland.’

Slotboom: "Infiniti staat voor persoonlijk contact en premium service. De focus ligt de komende periode vooral op een verdere optimalisatie van de klantervaring binnen alle onderdelen van de organisatie".

"We zien dit als een perfecte match waarbij ervaring in de hospitality en automotive in ons bedrijf samenkomen met de klantbeleving die we willen bieden. Dit is eveneens een mooi voorbeeld van talentontwikkeling binnen ons bedrijf", aldus Bas Bijl, directeur VKV Groep.

Eerder deze maand werd bekend dat Stefan Erkelens als managing director van Infiniti Nederland is vertrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bianca Slotboom is nieuwe brandmanager Infiniti - Automobielmanagement.nl

Bianca Slotboom is nieuwe brandmanager Infiniti

Bianca Slotboom is de nieuwe brandmanager van Infiniti bij de VKV Groep. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de sales en aftersales activiteiten van het automerk in Nederland.

Slotboom is sinds 2014 werkzaam bij de VKV Groep en heeft in deze periode meerdere functies bekleed. Haar brede ervaring in hospitality in combinatie met de Hogere Hotelschool en een MsC in Business Administration vormen volgens het luxemerk ‘de basis om succesvol te zijn met het merk in Nederland.’

Slotboom: "Infiniti staat voor persoonlijk contact en premium service. De focus ligt de komende periode vooral op een verdere optimalisatie van de klantervaring binnen alle onderdelen van de organisatie".

"We zien dit als een perfecte match waarbij ervaring in de hospitality en automotive in ons bedrijf samenkomen met de klantbeleving die we willen bieden. Dit is eveneens een mooi voorbeeld van talentontwikkeling binnen ons bedrijf", aldus Bas Bijl, directeur VKV Groep.

Eerder deze maand werd bekend dat Stefan Erkelens als managing director van Infiniti Nederland is vertrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding