Sjoerd Knipping is nieuwe commercieel directeur Kia NL

Per 1 november gaat Sjoerd Knipping, de huidige sales directeur van Kia Motors Nederland, de rol van commercieel directeur vervullen. Deze nieuwe functie maakt deel uit van een herstructurering van de marketing en sales organisatie bij de Kia importeur.

"Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. En dat is in lijn met onze plannen en ambitie", aldus Léan Verstoep, managing director. "Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en klaar te zijn om onze ambities richting 2020 waar te maken, hebben wij besloten de marketing en sales organisaties samen te voegen tot één commerciële afdeling."

Met de integratie van beide afdelingen, richt Kim Kreber zich in haar rol als director marketing op de verdere ontwikkeling van het merk Kia en de communicatie in Nederland. Ruben Keuter krijgt een nieuwe rol als manager business strategy & product marketing. Beiden gaan rapporteren aan de commercieel directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sjoerd Knipping is nieuwe commercieel directeur Kia NL - Automobielmanagement.nl

Sjoerd Knipping is nieuwe commercieel directeur Kia NL

Per 1 november gaat Sjoerd Knipping, de huidige sales directeur van Kia Motors Nederland, de rol van commercieel directeur vervullen. Deze nieuwe functie maakt deel uit van een herstructurering van de marketing en sales organisatie bij de Kia importeur.

"Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. En dat is in lijn met onze plannen en ambitie", aldus Léan Verstoep, managing director. "Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en klaar te zijn om onze ambities richting 2020 waar te maken, hebben wij besloten de marketing en sales organisaties samen te voegen tot één commerciële afdeling."

Met de integratie van beide afdelingen, richt Kim Kreber zich in haar rol als director marketing op de verdere ontwikkeling van het merk Kia en de communicatie in Nederland. Ruben Keuter krijgt een nieuwe rol als manager business strategy & product marketing. Beiden gaan rapporteren aan de commercieel directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding