Alexander Heijkamp in managementteam Athlon Nederland

Alexander Heijkamp (40) treedt per januari 2018 als ‘CSR Director’ toe tot het managementteam van Athlon Nederland.

Alexander Heijkamp in managementteam Athlon Nederland

In deze nieuwe rol is Heijkamp onder andere verantwoordelijk voor het uitrollen van de strategie ten aanzien van de drie P’s: People, Planet, Profit. Athlon wil hiermee laten zien dat mobiliteitsoplossingen en aandacht voor sociaal- maatschappelijke aspecten en milieu goed samen gaan.

Heijkamp is geen onbekende in de automotive sector. Eerder werkte hij bij de financieringsmaatschappij van Louwman & Parqui. Daarna vervulde hij verschillende rollen bij de Rabobank. Zo was hij regiomanager bij De Lage Landen/Athlon en sectormanager automotive. Samen met importeurs, brancheverenigingen en andere vakgenoten was hij verantwoordelijk voor de nieuwe visie op automotive binnen Rabobank. Om ondernemers structureel verder te helpen heeft hij de Rabo Ondernemers Academie opgericht. Deze academie is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van ondernemersopleidingen in Nederland.

Alexander Heijkamp in managementteam Athlon Nederland - Automobielmanagement.nl

Alexander Heijkamp in managementteam Athlon Nederland

Alexander Heijkamp (40) treedt per januari 2018 als ‘CSR Director’ toe tot het managementteam van Athlon Nederland.

Alexander Heijkamp in managementteam Athlon Nederland

In deze nieuwe rol is Heijkamp onder andere verantwoordelijk voor het uitrollen van de strategie ten aanzien van de drie P’s: People, Planet, Profit. Athlon wil hiermee laten zien dat mobiliteitsoplossingen en aandacht voor sociaal- maatschappelijke aspecten en milieu goed samen gaan.

Heijkamp is geen onbekende in de automotive sector. Eerder werkte hij bij de financieringsmaatschappij van Louwman & Parqui. Daarna vervulde hij verschillende rollen bij de Rabobank. Zo was hij regiomanager bij De Lage Landen/Athlon en sectormanager automotive. Samen met importeurs, brancheverenigingen en andere vakgenoten was hij verantwoordelijk voor de nieuwe visie op automotive binnen Rabobank. Om ondernemers structureel verder te helpen heeft hij de Rabo Ondernemers Academie opgericht. Deze academie is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van ondernemersopleidingen in Nederland.