Kiyong Kim is nieuwe president van Kia Motors Nederland

Kiyong Kim versterkt met onmiddellijke ingang het Nederlandse hoofdkantoor van Kia in Breukelen als nieuwe president.

Kim volgt President Duk Hwa Jung (D.H. Jung) op die benoemd is tot president van Kia Motors Duitsland. De heer Jung was sinds november 2015 werkzaam voor Kia in Nederland.

President Kim heeft diverse posities binnen Kia Motors Corporation bekleed en beschikt over een grote hoeveelheid internationale ervaring die hij onder andere heeft opgedaan bij Kia Canada Inc. Gedrevenheid, ambitie en transparante communicatie zijn kernwaardes die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Kiyong Kim: "Kia heeft in Nederland de afgelopen jaren een geweldige ontwikkeling doorgemaakt als merk en is inmiddels een vaste waarde in de top 10 van Nederland. Kia Motors Nederland heeft een stevige ambitie door te streven naar een 5e positie overall in de komende jaren. Met alle nieuwe modellen die Kia gaat introduceren, ben ik er van overtuigd dat wij deze ambitie in Nederland gaan waarmaken en ik kijk ernaar uit om tezamen met het gehele professionele en gemotiveerde team van Kia Motors Nederland mijn steentje hieraan bij te dragen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kiyong Kim is nieuwe president van Kia Motors Nederland - Automobielmanagement.nl

Kiyong Kim is nieuwe president van Kia Motors Nederland

Kiyong Kim versterkt met onmiddellijke ingang het Nederlandse hoofdkantoor van Kia in Breukelen als nieuwe president.

Kim volgt President Duk Hwa Jung (D.H. Jung) op die benoemd is tot president van Kia Motors Duitsland. De heer Jung was sinds november 2015 werkzaam voor Kia in Nederland.

President Kim heeft diverse posities binnen Kia Motors Corporation bekleed en beschikt over een grote hoeveelheid internationale ervaring die hij onder andere heeft opgedaan bij Kia Canada Inc. Gedrevenheid, ambitie en transparante communicatie zijn kernwaardes die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Kiyong Kim: "Kia heeft in Nederland de afgelopen jaren een geweldige ontwikkeling doorgemaakt als merk en is inmiddels een vaste waarde in de top 10 van Nederland. Kia Motors Nederland heeft een stevige ambitie door te streven naar een 5e positie overall in de komende jaren. Met alle nieuwe modellen die Kia gaat introduceren, ben ik er van overtuigd dat wij deze ambitie in Nederland gaan waarmaken en ik kijk ernaar uit om tezamen met het gehele professionele en gemotiveerde team van Kia Motors Nederland mijn steentje hieraan bij te dragen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding