Vincent Priem nieuwe algemeen directeur BMW Retail

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe algemeen directeur BMW Retail Nederland. Hij volgt Heiko Breilmann op die eind 2017 afscheid nam van de organisatie.

Dat meldt BMW in een persbericht. Priem wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland, te weten BMW Amsterdam, BMW Den Haag, MINI Amsterdam en MINI Den Haag.

Eerder vervulde Priem verschillende posities bij Pon’s Automobielhandel in Leusden. "Ik kijk er erg naar uit om voor de BMW Retail Group aan de slag te mogen gaan", vertelt hij. "Het structureel verbinden van onze huidige én toekomstige klanten aan onze bedrijven zie ik als onze grootste uitdaging. Door samen met alle collega’s te werken aan een optimale service en klantbeleving, ben ik ervan overtuigd dat wij ook in de toekomst zeer succesvol zullen zijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vincent Priem nieuwe algemeen directeur BMW Retail - Automobielmanagement.nl

Vincent Priem nieuwe algemeen directeur BMW Retail

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe algemeen directeur BMW Retail Nederland. Hij volgt Heiko Breilmann op die eind 2017 afscheid nam van de organisatie.

Dat meldt BMW in een persbericht. Priem wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland, te weten BMW Amsterdam, BMW Den Haag, MINI Amsterdam en MINI Den Haag.

Eerder vervulde Priem verschillende posities bij Pon’s Automobielhandel in Leusden. "Ik kijk er erg naar uit om voor de BMW Retail Group aan de slag te mogen gaan", vertelt hij. "Het structureel verbinden van onze huidige én toekomstige klanten aan onze bedrijven zie ik als onze grootste uitdaging. Door samen met alle collega’s te werken aan een optimale service en klantbeleving, ben ik ervan overtuigd dat wij ook in de toekomst zeer succesvol zullen zijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding