Karthaus-Gravesteijn is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer en heeft in deze periode diverse functies bekleed. Zo is zij onder andere service-adviseur en aftersalesmanager geweest bij VKV Rotterdam Alexander en was zij tot voor kort onderdeel van het fleetsales team als accountmanager zakelijke markt. De ruime sales- en aftersales-ervaring die zij in deze periode heeft opgedaan gaat ze nu toepassen als brandmanager Nissan binnen de VKV Groep. 

Groei Nissan

De functie van brandmanager Nissan is een nieuwe functie die het groeiende belang van Nissan binnen de VKV Groep onderstreept. In haar nieuwe rol zal Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen coachen en ondersteunen op zowel sales als aftersales gebied, daarnaast wordt zij het aanspreekpunt voor de importeur.