Astrid Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij de VKV Groep

Astrid Karthaus-Gravesteijn is de nieuwe brandmanager voor het merk Nissan binnen de VKV Groep.

Karthaus-Gravesteijn is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer en heeft in deze periode diverse functies bekleed. Zo is zij onder andere service-adviseur en aftersalesmanager geweest bij VKV Rotterdam Alexander en was zij tot voor kort onderdeel van het fleetsales team als accountmanager zakelijke markt. De ruime sales- en aftersales-ervaring die zij in deze periode heeft opgedaan gaat ze nu toepassen als brandmanager Nissan binnen de VKV Groep. 

Groei Nissan

De functie van brandmanager Nissan is een nieuwe functie die het groeiende belang van Nissan binnen de VKV Groep onderstreept. In haar nieuwe rol zal Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen coachen en ondersteunen op zowel sales als aftersales gebied, daarnaast wordt zij het aanspreekpunt voor de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Astrid Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij de VKV Groep - Automobielmanagement.nl

Astrid Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij de VKV Groep

Astrid Karthaus-Gravesteijn is de nieuwe brandmanager voor het merk Nissan binnen de VKV Groep.

Karthaus-Gravesteijn is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer en heeft in deze periode diverse functies bekleed. Zo is zij onder andere service-adviseur en aftersalesmanager geweest bij VKV Rotterdam Alexander en was zij tot voor kort onderdeel van het fleetsales team als accountmanager zakelijke markt. De ruime sales- en aftersales-ervaring die zij in deze periode heeft opgedaan gaat ze nu toepassen als brandmanager Nissan binnen de VKV Groep. 

Groei Nissan

De functie van brandmanager Nissan is een nieuwe functie die het groeiende belang van Nissan binnen de VKV Groep onderstreept. In haar nieuwe rol zal Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen coachen en ondersteunen op zowel sales als aftersales gebied, daarnaast wordt zij het aanspreekpunt voor de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding