Dat meldt het bandenbedrijf vanmorgen in een persbericht. Edo Wiggers is sinds 2004 actief binnen Euromaster Nederland. Binnengekomen als Finance Manager stapte hij al snel over naar Operations om zijn ‘vlieguren’ te maken als Regiomanager. Na een tussenstap als projectleider van het nieuwe bedrijfsinformatiesysteem nam Wiggers de business unit Leasing onder zijn hoede. Nadat hij het Franchiseconcept lanceerde, is hij in januari 2016 gevraagd om alle Heavy activiteiten – de grootste business unit van Euromaster – te leiden. Edo Wiggers is 44 jaar, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Deventer.

Sinds 2010 heeft Marcel Guinchard Euromaster door de crisisjaren en een sterk veranderende markt geleid. Hij zal vanaf 1 april leiding geven aan een strategisch ontwikkelingsproject op Europees niveau.