Zij moet een belangrijke rol spelen bij de verdere uitvoering van de ondernemingsplannen voor de Duits/Britse dochter van PSA. "Een succesvol en toekomstgericht HR-Management is een wezenlijke steunpilaar bij ons ondernemersplan PACE! waarmee we Opel/Vauxhall terug willen brengen naar duurzame winstgevendheid, concurrentiekracht en groei. Ik verheug me op de samenwerking met Anke Felder," zegt CEO Michael Lohscheller.

Ervaring

Feller heeft een brede internationale ervaring bij toonaangevende Duitse technologie- en machinebouwbedrijven, laatstelijk bij de GEA Groep in Düsseldorf. Ze werkte onder meer in landen in West- en Oost-Europa, in Azië en Zuid-Amerika en woonde/werkte ook vijf jaar in de Verenigde Staten. Bij Opel/Vauxhall is ze de opvolger van Ulrich Schumacher die eind februari om persoonlijke redenen is opgestapt.