Anke Felder is nieuwe personeelschefin bij Opel

Anke Felder is benoemd tot nieuwe directeur personeel en arbeid bij Opel/Vauxhall. Zij moet een belangrijke rol spelen bij de verdere uitvoering van de ondernemingsplannen voor de Duits/Britse dochter van PSA.

Zij moet een belangrijke rol spelen bij de verdere uitvoering van de ondernemingsplannen voor de Duits/Britse dochter van PSA. "Een succesvol en toekomstgericht HR-Management is een wezenlijke steunpilaar bij ons ondernemersplan PACE! waarmee we Opel/Vauxhall terug willen brengen naar duurzame winstgevendheid, concurrentiekracht en groei. Ik verheug me op de samenwerking met Anke Felder," zegt CEO Michael Lohscheller.

Ervaring

Feller heeft een brede internationale ervaring bij toonaangevende Duitse technologie- en machinebouwbedrijven, laatstelijk bij de GEA Groep in Düsseldorf. Ze werkte onder meer in landen in West- en Oost-Europa, in Azië en Zuid-Amerika en woonde/werkte ook vijf jaar in de Verenigde Staten. Bij Opel/Vauxhall is ze de opvolger van Ulrich Schumacher die eind februari om persoonlijke redenen is opgestapt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Anke Felder is nieuwe personeelschefin bij Opel - Automobielmanagement.nl

Anke Felder is nieuwe personeelschefin bij Opel

Anke Felder is benoemd tot nieuwe directeur personeel en arbeid bij Opel/Vauxhall. Zij moet een belangrijke rol spelen bij de verdere uitvoering van de ondernemingsplannen voor de Duits/Britse dochter van PSA.

Zij moet een belangrijke rol spelen bij de verdere uitvoering van de ondernemingsplannen voor de Duits/Britse dochter van PSA. "Een succesvol en toekomstgericht HR-Management is een wezenlijke steunpilaar bij ons ondernemersplan PACE! waarmee we Opel/Vauxhall terug willen brengen naar duurzame winstgevendheid, concurrentiekracht en groei. Ik verheug me op de samenwerking met Anke Felder," zegt CEO Michael Lohscheller.

Ervaring

Feller heeft een brede internationale ervaring bij toonaangevende Duitse technologie- en machinebouwbedrijven, laatstelijk bij de GEA Groep in Düsseldorf. Ze werkte onder meer in landen in West- en Oost-Europa, in Azië en Zuid-Amerika en woonde/werkte ook vijf jaar in de Verenigde Staten. Bij Opel/Vauxhall is ze de opvolger van Ulrich Schumacher die eind februari om persoonlijke redenen is opgestapt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding