Frank Ruygrok is nieuwe branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven

Na ruim vijf jaar keert Frank Ruygrok (42) terug bij Bovag. Per 1 april is hij de nieuwe branchemanager voor de afdeling Schadeherstelbedrijven en daarmee de opvolger van Frans Kragten, die binnenkort met pensioen gaat.

Ruygrok was tussen 2006 en 2013 al in dienst bij de branche-organisatie als productmanager en later als manager buitendienst en ledenservice voor de Onafhankelijke Autobedrijven. Na zijn vertrek vervulde hij managementfuncties bij Autotrack, Carsom en Cartel. Samen met voorzitter Toine Beljaars zal hij de relatief nieuwe afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven verder vorm gaan geven.

Frans Kragten, die aan de wieg stond van de schadetak, blijft nog enkele maanden aan om zijn expertise te kunnen delen, alvorens van zijn pensioen te gaan genieten. Inmiddels zijn circa 300 schadeherstelbedrijven en ongeveer 50 ruitschadebedrijven lid van Bovag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Frank Ruygrok is nieuwe branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven - Automobielmanagement.nl

Frank Ruygrok is nieuwe branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven

Na ruim vijf jaar keert Frank Ruygrok (42) terug bij Bovag. Per 1 april is hij de nieuwe branchemanager voor de afdeling Schadeherstelbedrijven en daarmee de opvolger van Frans Kragten, die binnenkort met pensioen gaat.

Ruygrok was tussen 2006 en 2013 al in dienst bij de branche-organisatie als productmanager en later als manager buitendienst en ledenservice voor de Onafhankelijke Autobedrijven. Na zijn vertrek vervulde hij managementfuncties bij Autotrack, Carsom en Cartel. Samen met voorzitter Toine Beljaars zal hij de relatief nieuwe afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven verder vorm gaan geven.

Frans Kragten, die aan de wieg stond van de schadetak, blijft nog enkele maanden aan om zijn expertise te kunnen delen, alvorens van zijn pensioen te gaan genieten. Inmiddels zijn circa 300 schadeherstelbedrijven en ongeveer 50 ruitschadebedrijven lid van Bovag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding