Zij volgt hiermee Bruno Hohmann op die per dezelfde datum wordt aangesteld als executive director COO Office van Thierry Boloré, chief operating officer Renault.   

Christelle Reale is geboren in Flers (Normandië/Frankijk) en studeerde in 2001 af als ingenieur aan de Technische Universiteit ‘Ecole des Mines’ in Parijs. Direct na een cum laude afronding van haar studie in 2001 begon ze haar carrière bij Renault DLPA (spare parts department) als projectleider en supply manager om in 2007 de overstap te maken naar de directie onderdelen inkoop van Renault-Nissan. In 2011 en 2012 was Christelle werkzaam als executive secretary van de verkoopdirecteur van Renault Frankrijk.

Eind december 2012 stapt Christelle over naar de Renault Retail Groep (RRG; dealernetwerken 100% eigendom Renault) achtereenvolgens als business manager RRG en directeur van het RRG dealerfiliaal in Parijs/Fresnes. In 2015 maakt zij de overstap naar Renault Commerce Maroc in Casablanca als RRG directeur.